Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Sommerhusudlejning på Rømø

Skønne sommerhuse på Rømø

Det ideelle feriested for hele familien.

Rømø - Vadehavsøen, som ligger næsten 10 km ude i Nordsøen på kanten af det brusende Vesterhav og det livgivende Vadehav - er det ideelle feriested for hele familien.

Ferien starter allerede på turen over dæmningen, som forbinder Vadehavets største ø med fastlandet. Her mærker man med det samme, hvordan den friske havluft og høje himmel har en forunderligt afslappende virkning på krop og sjæl.
I hundredvis af år har menneskene været betaget af Rømø. Først var det fiskerne og de velhavende hvalfangerkaptajner, som bragte megen rigdom hertil, hvilket øens mange smukke Rømøgårde med imponerende dørpartier vidner om. Siden var det de mange gæster, som hvert år besøger øen og kommer tilbage igen og igen. Tallene taler deres eget sprog Der bor kun ca. 700 fastboende indbyggere på Rømø, men på en god sommerdag stiger dette tal til mange tusinde.

Rømø - Sylt Færgen

Rømø er det ideelle feriested for hele familien. Ferien starter allerede på turen over dæmningen, som forbinder Vadehavets største ø med fastlandet. Øen ligger kun en lille hyggelig sejltur fra den tyske ø Sylt, hvor man finder Europas største vandreklit. På vestsiden af Rømø ligger en af Europas bedste badestrande, hvor der er mulighed for at køre i bil helt ned til vandkanten. Udover badelivets glæder frister Rømø året rundt med et væld af aktiviteter, hvor bl.a. den årlige dragefestival kan begejstre store som små legebørn.

Lej sommerhus i Danmark og hold en skøn ferie.