Sommerhusferie i Danmark

Sommerhuse ved Henne Stand i Danmark

Ferie i sommerhus i Danmark

Man hører ofte, at Danmark er et lille land, men vi danskere ved bedre. Når man først én gang er gået på opdagelse i sit eget land, ved man, at der er oplevelser at hente, som man ikke møder andre steder i verden.

Ferie med kundefordele

Holder du sommerferie i et af vores mange danske sommerhuse, så er der også penge at spare. Med vores kundefordele kan du blandt andet få rabat på entreen til mange attraktioner i Danmark, leje cykler og ved udvalgte huse, sågar komme gratis i badeland eller svømmehal i hele ferien.

Sommerhus, det perfekte udgangspunkt for ferie i Danmark

Der findes ikke et bedre udgangspunkt for din ferie i Danmark end ét af dansommers sommerhuse. Et sommerhus koster ikke alverden, men byder på venlige og trygge rammer for hele familien. Ved dansommer sommerhusudlejning i Danmark får du altid komplet indrettet køkken, stue, soverum, bad og toilet og ofte en vaskemaskine. Desuden kan udsigten fra et hotelvindue på ingen måde hamle op med udsigten fra vinduet i et sommerhus.

Sommerhusudlejning i Danmark - Jylland

Sommerhusudlejning i Danmark

Overvejer du sommerhusferie i Danmark så er der masser af gratis naturoplevelser, aktiviteter, og ikke mindst de danske sandstrande. Det er jo ikke uden grund, at turister fra andre lande finder deres sommerhusferie netop i Danmark.

Der er sikkert mange steder i Danmark, du aldrig har fået set, eller drømmer om at komme tilbage til. Sommerhusferie i Danmark er bare noget særligt, og der er masser af muligheder for aktiviteter. Ture i det fri, lystfiskeri, surfing, drageflyvning, ridning, golf eller... Der er masser af muligheder, og før du får set dig om, er ferien forbi. Uanset hvad du vælger at foretage dig så giver et sommerhus en kufferten fuld af oplevelser, du aldrig glemmer.

Søg og book sommerhus i Danmark

Sommerhusudlejning med dansommer

Fra skønne sommerhuse i Skagen til dejlige sommerhuse på betagende Bornholm, uanset hvilken destination du vælger kan dansommer hjælpe med sommerhusudlejningen. Sommerhuse af højkvalitet eller på et budget, valget er dit.

Find netop det sommerhus i Danmark, som passer til dit behov.

Søg

 

 
Søg dansommer.dk

 

 
contact us
3914 3300
Du er velkommen til at kontakte os

 

Last Minute Tilbud

CKK397

Krk-Dobrinj

Fra 22-05-2015

Til 25-05-2015

Kun 1638 DKK

Se mere & book

S05663

Växjö/Lenhovda

Fra 22-05-2015

Til 25-05-2015

Kun 354 DKK

Se mere & book

Flere Last Minute Tilbud