Aktivitetsmuligheder i Vejle, Juelsminde, Horsens og Pøt

Prøv kræfter med kajak-sejlads på vejle Fjord

Her kan I få alle ønsker om aktiv ferie tilfredsstillet. Hele familien kan være sammen eller få individuelle ønsker opfyldt. Pak turtasken, tag madkurven under armen og drag ud på eventyr - i bil, på cykel eller til fods.

 

Strand- og skovområderne, som omkranser Vejle Fjord - Trelde Næs med fyret på Kasser Odde, den 30 m høje fredede sandklit ved Hvidbjerg, skovene ved Munkebjerg på sydsiden, og udsigtspunktet Træskohage, strandene og skovene ved Fakkegrav og Rosenvold på nordsiden.

 

 

 

Hold ferie i sommerhus helt tæt på dejlige badestrande

Øerne Hjarnø, Endelave og Tunø nås med båd (husk at tage vandre-sko og badetøj med), mens Alrø er landfast via dæmningen fra Amstrup. De lange kyststrækninger inviterer til al slags vandsport, fiskeri og naturligvis badeliv.

 

Vil man spille golf, tennis eller petanque, tage en tur på hesteryg, løbe på rulleskøjter eller skateboard, eller prøve ekstremsport som rapelling, kan man få hjælp på de store turistbureauer i Fredericia, Vejle og Horsens samt i de små lokale turistinformationer.

 

Horsens Fjords nordside er som skabt for naturelskere med de fredede naturområder Uldrup og Sondrup Bakker.

 

Nordeuropas bedst bevarende voldanlæg i Fredericia

Kommer I til Fredericia, kan I opleve Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg. Dets mange bastioner vidner om en tid, hvor en stærk forsvarslinie skulle holde fjenden ude, mens det i dag fremstår som et smukt naturområde. I fredericia kan I også besøge Madsby Parken, der er en oase for børnefamilier, og der er oven i købet gratis adgang.

 

Hold aktiv ferie i Vejle, Juelsminde, Horsens og Pøt - bestil sommerhus nu!

Søg

 

 
Søg dansommer.dk

 

Last Minute Tilbud

ECC364

Hacienda Riquelme Golf Resort

Fra 18-04-2015

Til 25-04-2015

Kun 1130 DKK

Se mere & book

ECC395

La Torre Golf Resort

Fra 18-04-2015

Til 25-04-2015

Kun 2194 DKK

Se mere & book

Flere Last Minute Tilbud

 

 
contact us
3914 3300
Du er velkommen til at kontakte os