Attraktioner på Rømø

Rømø Strand er nærmest en attraktion!

Rømø er det perfekte midtpunkt for spændende udflugter til omkringliggende byer og attraktioner.

Naturcenter Tønnisgård

På Naturcenter Tønnisgård kan I opleve en spændende udstilling om Vadehavet og Rømø's natur og kultur. Der er bl.a. udstoppede sæler og fugle, en 4 m lang barde fra en bardehval, knogler fra en af de strandede kaskelotter, en ravklump på 2,2 kg. Der er mikroskoper, hvor man kan opdage nye detaljer om naturen og et laboratorium, der er fyldt med muslinger, kranier og andre indsamlede genstande. Vi gennemfører arrangementer som vadehavsture, bunkerture og meget meget mere. Naturcenter Tønnisgård holder åbent mandag-fredag hele året.

Rømø Lege- og hesteland

I Rømø Lege - & Hesteland er der mere end 30 forskellige spændende aktiviteter og mange forskellige dyr. Her er piratskib, sørøverborg, vandrutschebaner, fjernstyrede både, brandmandskælder, himmel - Express, rundt - på - hovedet - karrusel, mini-cars, verdens mindste og største hesterace side om side, æsler m.m. I badelandet er der vandrutschebane! Legelandet ligger smukt placeret lige ud til Vadehavet og stemningen er præget af de små charmerende stråtækte Rømø huse. Der er åbent fra maj til oktober.

 

Holder I ferie i sommerhus på Rømø bør I besøge den smukke domkirke i Ribe

Oplevelser på fastlandet

Kører I de 10 km ad dæmningen tilbage til fastlandet, er der pludselig et hav af attraktioner. Hjemsted Oldtidspark er bestemt et besøg værd, og det samme er Ribe, Danmarks ældste by, med bl.a. Ribe Domkirke, mange spændende museer, gode shoppingmuligheder og charmerende gamle bindingsværkshuse i de velbevarede, brostensbelagte gader.

 

Hold ferie med oplevelser på Rømø. Søg og bestil feriehus på Rømø nu!

 

Søg

 

 
Søg dansommer.dk

 

Last Minute Tilbud

A4053

Klegod Strand

Fra 26-05-2015

Til 29-05-2015

Kun 2912 DKK

Se mere & book

DSH569

Travemünde-Priwall

Fra 26-05-2015

Til 30-05-2015

Kun 2454 DKK

Se mere & book

Flere Last Minute Tilbud

 

 
contact us
3914 3300
Du er velkommen til at kontakte os