Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Servicecentre

Servicecentre

Service på stedet
Alle vigtige ferieområder i Danmark er dækket af dansommers net af servicekontorer. Adressen på det servicekontor, der har ansvaret for lejemålet, fremgår af de tilsendte rejsepapirer.

Nøgleudlevering
Mod fremvisning af lejebeviset modtager du straks nøglen til feriehuset, dog tidligst kl. 15.00 på ankomstdagen.

Telefon- og telefaxservice
Ønsker du at benytte telefon eller sende/modtage en telefax, så hjælper vort servicekontor gerne, mod godtgørelse af omkostningerne.

Slutrengøring
Man er forpligtet til at foretage den afsluttende rengøring. Vil du alligevel nyde ferieopholdet til sidste øjeblik, kan du bestille en professionel slutrengøring.
Bestilt rengøring fritager ikke lejeren for pligt til før afrejsen at ordne opvask og oprydning i og ved feriehuset.

Sengelinned/babysenge/barnestole
Naturligvis kan du leje sengelinned og babysenge/barnestole i vore servicekontorer. Forudbestilling er dog tilrådeligt, så alt er forberedt ved ankomst til kontoret.

Cykeludlejning Ofte forefindes der udlejning af cykler på vort servicekontor. Ellers formidler vi altid gerne kontakt til en lokal cykeludlejning.

Spring køen over...
Du kan købe billetter til Danmarks største forlystelsespark, LEGOLAND, på alle dansommers servicekontorer. Entréprisen er den samme som ved indgangen til parken, men du sparer ventetiden i kø - og dermed tiden til oplevelser!