Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Hyggehuse

Hyggehuse

Et hyggehus er det ideelle valg for dem, som ønsker lidt tid alene, med partneren eller familien og en velfortjent pause fra hverdagens mange pligter.

Her får I ny energi, mens I hygger jer foran den knitrende brændeovn eller nyder den skønne natur. Et ophold i sommerhus rummer de perfekte forudsætninger for en sådan rekreativ pause fra hverdagen – en pause fyldt med fred, ro, lidt ekstra forkælelse og oplevelsen af frihed.

dansommers hyggehuse er først og fremmest valgt ud fra, at de er indbegrebet af dansk hygge. Alle sommerhusene har brændeovn, mange endda også sauna.

Hyggehuse kan kendes på dette symbol

Skal der for alvor hygges og slappes af, så kan vi også hjælpe dig med de mere praktiske gøremål. Bestil f.eks. en slutrengøring og den sidste feriedag bliver en leg, hvor I bare skal pakke sammen og i ro og mag starte turen hjem.  Du kan også leje linned, så der er mere plads i kufferten til brætspil og den gode bog. 

Slutrengøring og linned kan både bestilles sammen med sommerhuset, på det lokale servicekontor eller via vores saægsafdeling på booking@dansommer.dk eller tlf. 3914 3300.