Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Rabat til LEGOLAND

Billetter til en sjov dag i LEGOLAND

Køb én voksenbillet til fuld pris og få én fribillet til et barn (3-12 år) – kun med gyldig NOVASOL/dansommer lejebevis. Kampagnebilletten er kun gældende for 1 besøg af 2 personer, som følges ad (1 voksen og 1 barn 3-12 år)

Du kan bestille billetterne samtidig med at du bestiller sommerhuset til ferien. Alternativt, hvis du allerede har bestilt sommerhuset, kan du kontakte vores salgsafdeling på tlf. 3914 3300 eller dansommer@dansommer.dk for at bestille billetterne. 

Bestilte billetter afhentes sammen med nøglen til sommerhuset på det lokale dansommer servicekontor. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med rabatter. 

LEGOREDO® - EVEN WILDER

LEGOLAND Cano

LEGOLAND® er blevet endnu mere yehaaa! Vi fylder 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjeren, for LEGOREDO® Town er vildere end nogensinde! Nu kan I flyve som ørne: I årets nyhed, Flying Eagle, mærker I suset i maven, når rutsjebanen kaster sig ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO dyr. Også LEGO Canoe står som ny, helt flot og klar til vores 50. sæson. Så kom ind og oplev det vilde vesten i LEGOLAND - større, vildere og flottere end nogensinde!

Ninjaer, høvdinger og sug i maven

LEGOLAND Ninjago

Ninjaerne inviterer i biffen til deres helt nye LEGO NINJAGO 4D-film, som I kun kan opleve i LEGOLAND. I kan også se det hele lidt fra oven i LEGOTOP® eller hoppe på LEGO® Toget og finde det næste sug i maven. Høvding Langøre venter med snobrød i indianerlejren, og I kan få jeres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Når I er klar til action, kan I bekæmpe det onde i den flotte 3D-oplevelse i LEGO NINJAGO The Ride, få sug i maven med frit fald i Polar X-plorer og vaske guld til den store medalje. Vi glæder os til en endnu vildere sæson med jer i LEGOLAND.