Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Afsted til LEGOLAND

Billetter til en sjov dag i LEGOLAND

Køb én voksenbillet til fuld pris og få én fribillet til et barn (3-12 år) – kun med gyldig NOVASOL/dansommer lejebevis. Kampagnebilletten er kun gældende for 1 besøg af 2 personer, som følges ad (1 voksen og 1 barn 3-12 år)

Du kan bestille billetterne samtidig med at du bestiller sommerhuset til ferien. Alternativt, hvis du allerede har bestilt sommerhuset, kan du kontakte vores salgsafdeling på tlf. 3914 3300 eller dansommer@dansommer.dk for at bestille billetterne. 

Spændende events og forrygende koncerter

LEGOLAND Billund Entrance

 Gør plads i kalenderen, når LEGOLAND® endnu engang inviterer indenfor til en lang række af spændende events og sjove oplevelser for hele familien. Gennem hele sæsonen kan du opleve kendte stjerner og nye talenter, og du kan selv deltage i spændende konkurrencer og andre udfordringer, hvor du både skal bruge hovedet, kroppen og fantasien. Følg med på LEGOLAND.dk.

Oplev LEGOLAND® – til lands, til vands og i luften

 Ta med på en skræmmende sjov tur i Ghost – The Haunted House, snig dig inden for i det hjemsøgte hus, hvor det vrimler med vampyrer, spøgelser og monstre. Her kan du jagte spøgelser i den forheksede spejllabyrint og møde The Crazy Scientist og hans skrupskøre eksperiment, der vil sende dig og din modige familie på en svævetur, som måske ender med, at I styrter neeeeed! Glæd dig også til et gensyn med alle de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser: Hold hovedet koldt, når du suser gennem Polar Land på en vild snescootertur med Polar X-plorer rutsjebanen, der med sit unikke 5 meter drop kan få dit blod til at fryse til is. Glæd dig til at udforske en koloni af levende pingviner i Penguin Bay. Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser. Bag snobrød med indianeren. Hold skyderen varm, når du skyder dig gennem det uhyggeligt spændende TEMPEL på jagt efter skjulte skatte. Tag med ubåden ned til hajer og monsterkrabber i Atlantis by SEA LIFETM. Husk også badetøj og træben, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon. I LEGOLAND® er der fart, action og spænding for hele familien. Der er mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over.