Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Best Price Garanti

Best - Price - Garanti hos dansommer

Når I bestiller sommerhus hos dansommer, kan I være sikre på at få lige præcis det sommerhus I drømmer om, til den helt rigtige pris.

Det er vigtigt for os, at I føler jer sikre når I vælger at leje sommerhus hos dansommer, derfor er vores Best - Price - Garanti altid gældende.

Hvad betyder det for Jer?

  • Når I lejer et sommerhus hos dansommer, garanterer vi, at I betaler den rigtige pris, til den rigtige tid og med de rigtige faciliteter.
  • Skulle I se det samme sommerhus, med de samme faciliteter i samme tidsrum som I ønsker at leje det, til en bedre pris, end den I har betalt til dansommer, sørger vi for at differencen betales tilbage til jer.
  • Bemærk venligst at dansommers pris inkludere forskellige tillægsydelser, der er unikke, når I lejer sommerhuset direkte hos os.

 

 

Best - Price - Garanti kan træde i kraft hvis følgende forudsætninger er tilstede:

 

dansommers pris skal være direkte sammenlignelig med en evt. konkurrerende pris. Det skal være samme tidsrum og samme antal personer der sammenlignes med. Priser der svinger pga. specielle rabatter, skattefradrag eller lign,. er defor ikke at regne under Best - Price - Garanti.

Her på vores website finder I et stor udvalg af sommerhuse fordelt over hele landet, og sågar også i Europa, såfremt ferien går ud over landets grænser.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkomne som feriegæster i et af vores mange dejlige sommerhuse og håber I får et dejligt ophold.