Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Bliv udlejer

Lad dansommer udleje dit sommerhus

Står dit sommerhus tomt, når du ikke selv benytter det? Hvorfor ikke udleje det gennem dansommer og få en ekstra indtægt til at forsøde tilværelsen?
 
Hos dansommer har vi mere end 40 års erfaring inden for sommerhusudlejning. Vi har fingeren på pulsen og ved præcist hvilken efterspørgsel, der er på netop dit sommerhus, og hvordan man opnår den mest optimale årsindtjening.
 
Hvis du beslutter dig for at udleje dit sommerhus, er de første 60.000 kr. af lejeindtægten skattefri. 

Det er dit sommerhus

Du har sikkert udvalgt dit sommerhus nøje og passer godt på det. Det er en stor fordel, for hos dansommer ved vi, at gæsterne sætter pris på, at huset er velholdt, hyggeligt og ikke mindst autentisk. 
 
Du har naturligvis selv råderetten over dit sommerhus. Vi skræddersyr aftalen, så den passer bedst muligt til dig.

Vi passer godt på dit sommerhus

Vi er sikker på, at dit sommerhus har en helt speciel værdi for dig. Derfor går vi op i at skabe trygge rammer for dig som husejer, og tilbyder, udover løbende rengøring og kontrol af dit sommerhus, en gratis tryghedsforsikring, der dækker skader og lejetab.
 
Vi har 26 servicekontorer fordelt over hele landet, og vores lokale personale har et indgående kendskab til sommerhusudlejning i lige netop dit område. Du vil opleve, at vi altid er i nærheden, når du har brug for os.
 
Har du spørgsmål omkring sommerhusudlejning, eller vil du gerne holde et uforpligtende møde med os, så kontakt din nærmeste ejerrådgiver. Klik her for at finde din lokale rådgiver. 
 
Du er også velkommen til at kontakte vores ejerservice på tlf.: 39 14 31 00.
 
 

Kontakt os