Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-18.30, Lør: 08.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Markedsføring af dit sommerhus

Lokal service - international markedsføring

Når du vælger at udleje dit sommerhus gennem dansommer, får du en lokal udlejningspartner, der har dybe rødder i lokalsamfundet og kender lokalegnen indgående. Samtidig får du adgang til et kæmpe internationalt markedsførings-apparat, der består af dansommers stærke salgsafdeling samt vores tætte samarbejde med rejsebureauer over hele Europa. Den kombination er den bedste sikkerhed for, at vi nemt og effektivt kan udleje dit sommerhus.

Sommerhusudlejning via internettet

En stor del af vores sommerhusudlejning foregår på www.dansommer.dk, hvor vores gæster hurtigt og nemt kan finde og booke det helt rigtige sommerhus. Her betjener vi flere millioner tilfredse kunder årligt, og internettet er blevet dansommers vigtigste salgskanal. Dette understøttes af en massiv markedsføring af vores hjemmeside og det tætte samarbejde med de mange rejsebureauer, som er med til at udleje vores sommerhuse via deres hjemmesider.

Når vi har indgået en aftale om at udleje dit sommerhus, kan vi i løbet af kort tid få det præsenteret på vores hjemmeside. Her er det muligt at lave en præsentation med mange forskellige billeder, som både viser huset inde- og udefra. Ligesom i kataloget vil der være en grundskitse, faktaoplysninger samt en prosatekst. Har du specielle ønsker til fotos af dit sommerhus, udsigten, en seværdighed i nærheden o. lign., er du velkommen til at sende dem til os. Hvis du har en lille tekstforfatter gemt i maven, så er du også velkommen til at indsende et tekstforslag.

Gode billeder og en god tekst er vigtig kriterier, hvis du skal have succes med at udleje dit sommerhus.

 

Er det vigtigt med kataloger?

dansommer katalog

Vores store Danmarks-katalog er et vigtigt og effektivt redskab, når vi taler sommerhusudlejning og markedsføring. Vi producerer mere end en halv million kataloger årligt på fire forskellige sprog. Vores katalog kommer ud til både privatkunder og til mere end 12.000 forskellige rejsebureauer, som står i direkte forbindelse med vores bookingsystem. Mange af vores kunder efterspørger stadig vores kataloger. Der er en vis charme i at sidde sammen ved sofabordet og kigge efter huset til den næste ferie. Når huset så er fundet, så logger kunden sig ind på vores hjemmeside for at få yderligere og supplerende oplysninger om huset og området. 

 

Følg sommerhusudlejningen døgnet rundt via vores husejer-login

At udleje sit sommerhus gennem dansommer betyder også, at du får adgang til oplysninger omkring din egen sommerhuslejning 24 timer i døgnet via vores husejer-login. Du indtaster dit katalognummer og dit personlige password og har herefter adgang til dine egne sider. Her kan du ejerspærre de uger, du ikke ønsker at udleje, se hvor mange bookinger dit sommerhus har fået og hele tiden holde dig opdateret omkring din sommerhusudlejning.

Kontakt os allerede i dag på tlf. : 39 14 31 00 og hør mere om de fordele, der er ved at lade dansommer udleje dit sommerhus.