Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-17.00, Lørdag: 09.00-13.00

menu icon Menu
submenu icon

Vilkår for samarbejdet

Hos dansommer lægger vi stor vægt på, at den aftale, som vi træffer om udlejning af dit sommerhus, bliver til glæde for både dig som udlejer, for dine lejere og for os som formidler. Vi har derfor sammenfattet nogle punkter, som efter vores erfaring sikrer den størst mulige tilfredshed og tryghed for alle parter.

En skriftlig aftale fastlægger økonomien omkring udlejningen, men den beskriver også de betingelser, der gælder for alle vores husejere. Det er din forpligtelse, at husets standard svarer til den aftale, du har truffet med os. Vi sørger for formidling af lejemålet og påtager os en række praktiske gøremål både før, under og efter gæsternes afrejse.

Eget brug af sommerhuset

Hvornår og hvor længe kan du selv holde ferie i sommerhuset?

Du kan få det næsten, som du vil have det. Vi gør alt for at skræddersy udlejningsaftalen, så den passer til dig – det er jo dit sommerhus. Det betyder ikke noget, om du kun vil leje ud en kortere periode eller hele året. Dine individuelle ønsker og krav er bestemmende for udformningen af den endelige aftale om udlejning.
Markedsføres huset i vores store hovedkatalog, gælder følgende vilkår:

  • Ønsker du at disponere over dit sommerhus til egen ferie, er du velkommen til frit at vælge op til 3 uger i perioden fra uge 26-35 (inkl.).
  • For sommerhuse med pool eller spa gælder, at huset som minimum skal stilles til rådighed for udlejning i 20 uger i perioden fra påske til efterårsferien. Ønsker du selv at benytte sommerhuset, skal du give dansommer besked.

Hvor længe er du bundet?

Aftalen om udlejning er et-årig men automatisk fortløbende et år ad gangen, indtil den opsiges af en af parterne til udgangen af et kalenderår. Inden for hvert kalenderår er du således kun bundet af den udlejningsperiode, som du har stillet til dansommers rådighed – så nemt er det!

Indhold i overenskomsten

Når du har bestemt dig for at lade os stå for udlejningen af dit sommerhus og har underskrevet aftalen om udlejning, begynder vores aftale, som er baseret på "Overenskomst om sommerhusudlejning gennem dansommer a/s". Overenskomsten præciserer alle detaljer i vores samarbejde, så du aldrig er i tvivl om, hvordan du er stillet.

Læs mere om vilkår for sommerhusudlejning 

Kontakt os gerne på tlf.: 39 14 31 00, med dine spørgsmål omkring sommerhusudlejning.