Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu

Sommerhusudlejning - Dageløkke, Sydfynske øhav

Her findes der bl.a. et større feriecenter med ferieboliger af forskellig størrelse og indretning samt flere fælles faciliteter. I umiddelbar tilknytning til området finder man en mindre sø, et stort legeområde med hoppepude og legeredskaber, minigolfbaner samt en indhegning med ponyer.

Sommerhuse og ferielejligheder - Dageløkke, Sydfynske øhav

På Langelands vestkyst ca. 10 km nord for Tranekær By ligger Dageløkke. Her findes der bl.a. et større feriecenter med ferieboliger af forskellig størrelse og indretning samt flere fælles faciliteter. I umiddelbar tilknytning til området finder man en mindre sø, et stort legeområde med hoppepude og legeredskaber, minigolfbaner samt en indhegning med ponyer.

Den lille, hyggelige havn byder også sine sejlende gæster velkommen, og stiller en ”sejlerstue” til rådighed, hvor de sejlende og andre gæster kan samles til hyggeligt samvær, mens man nyder udsigten over vandet mellem Fyn og Langeland.

Havnen har i alt 100 havnepladser og her findes både mindre købmand, fiskehandel og restaurant ”Lanternen”, som har åbent i sommersæsonen.

Fra den nærliggende, fine lille badestrand er der dejlig solnedgangsudsigt over vandet mod Fyn. Der er 40 km. Til Langelands Golf Klub, 22 km til den nærmeste af Langelands 2 put and take søer samt 22 km. Til Rudkøbing.  

Viser 1 af 1 resultater
 • Dageløkke Strand

  RækkehusKatalognummer: E1124

  Læs mereVis på kort

  Rækkehus: E1124

  • Størrelse: 59 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 300 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
Se flere ferieboliger eller filtrer din søgning så den passer til netop det du søger
Flere boliger/Filtrer