Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu

Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

Sommerhuse ved Vesterhavet

Vesterhavet strækker sig fra Rømø og Fanø i syd til Limfjorden og Thy i nord, og her finder I en lang række fantastiske sommerhuse, hvor du kan holde ferie. Vesterhavet, de endeløse strande og de høje klitter har altid betaget feriegæster fra nær og fjern. Hele året rundt kan I nyde smukke naturoplevelser langs vestkysten, oplevelser som i sent vil glemme. Her er sommerhuse for enhver smag, uanset om I er til en afslappet eller en aktiv ferie i Danmark. 

Sommerhuse ved det skønne Vesterhav

Når man siger Vestjylland, siger man også Vesterhavet. Og Vesterhavet er for de fleste ensbetydende med kilometervis af hvide, indbydende sandstrande - mange steder så brede, at man kan køre i bil helt ned til vandkanten - samt høje, imponerende klitter, hyggelige fiskerlejer og livlige badebyer.

Men Vestjylland er også meget andet end hav og strand. Her findes vidtstrakte hedelandskaber, store skove og plantager, søer, åer, fjorde og en enestående, uspoleret natur. Området er rigt på spændende naturoplevelser og et fascinerende dyre- og fugleliv som f.eks. den fredede halvø Skallingen med sin særprægede natur og de mange sæler, der boltrer sig i vandet, samt fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord. Tipperhalvøen er et imponerende syn, når de mange trækfugle, som vadefugle, ænder og gæs samles på deres vej videre nord- eller sydpå hvert forår og efterår.

Så meget at opleve i Vestjylland

Aktivitetsmulighederne er utallige, når I lejer et sommerhus ved Vesterhavet, og her findes noget for enhver smag og alder. Sommeren igennem summer de endeløse strande af aktiviteter såsom beachvolley, drageflyvning og bygning af sandslotte, mens vinter og efterår byder på forfriskende gåture langs det brusende, oprørte Vesterhav og gode muligheder for at finde rav. Året rundt kan man ride, spille golf og sejle i kano, og et væld af velafmærkede cykel- og vandreruter leder dig på kryds og tværs igennem det idylliske og dramatiske landskab.

Kulinarisk lader Vestjylland heller intet tilbage at være, og det er ikke for ingenting, at denne landsdel bliver kaldt for "hele Danmarks spisekammer". Overalt findes små økologiske landmænd og gårdbutikker med et spændende udvalg af friske råvarer, hvor sanserne kan gå på oplevelse, og kun fantasien sætter grænser.

Bestil sommerhus i Danmark til den perfekte ferie med hele familien.

De 5 mest populære sommerhusområder ved Vesterhavet

Herunder har vi samlet en top 5 over de mest populære badebyer ved Vesterhavet, hvor du kan leje et sommerhus i Danmark. I vil finde en masse inspiration til, hvad I kan lave på jeres ferie ved Vesterhavet herunder:  

1) Løkken: Lej et sommerhus ved Vesterhavet og besøg den klassiske badeby Løkken, der i mange år har været en af danskernes foretrukne feriedestinationer her i landet. I Løkken er der noget at opleve for enhver smag og uanset om i er taget på ferie med hele familien eller er afsted som par, kan i få tiden til at gå med fantastiske seværdigheder, masser af smuk natur, vesterhavet og med at besøge de mange specialbutikker med lokal kunst. Når I lejer sommerhus i Løkken, må I ikke gå glip af den flotte badestrand med de klassiske hvide badehuse, som går igen på utallige billeder. Løkken er feriebyen, som har alt. Hyggelige gader med shopping, billedskønne strande og enestående natur. Tag hele familien med til dette ferieparadis ved Vesterhavet. 

2) Blåvand: Blåvand er nok det mest populære sted for sommerhusudlejning i Danmark, og det er der mange gode grunde til. Et sommerhus ved Blåvand giver dig en ferie ved Danmarks mest børnevenlige feriedestination. Her er nemlig masser af aktiviteter, som er sjove for både store og små. I finder blandt andet Vesterhavet, med dertilhørende strande og klitter. Der er to store vandlande, der er en stor Zoo og masser af events for børn hele året rundt. De bedste attraktioner ved sommerhuset i Blåvand er Blåvand Fyr, Legoland, Ribe Domkirke, Varde miniby og den gamle bunker Tirpitz med tilhørende museum. Der er masser andet at lave på en ferie i Blåvand, både indendørs og udendørs. I kan for eksempel tage på ravjagt, leje heste og ride langs Vesterhavet, spille fodboldgolf, tage på vandreture ved de mange flotte afmærkede ruter, tage i wellness eller spille golf på en af de mange gode baner. De bedste oplevelser i naturen ud over Vesterhavet er Varde Å, Danmarks vestligste punkt Blåvands huk og Oksbøl Krondyrreservat. 

3) Hvide Sande: Lej et sommerhus i Hvide Sande og få en ferie lige efter jeres smag, hvor I selv svinger taktstokken. Her er der muligheder for alle og enhver samt rigeligt med oplevelser uanset om I er på ferie ved Vesterhavet med børn, er til kulturelle oplevelser, trænger til at slappe af eller er klar på en aktiv ferie ved Vesterhavet. På en ferie ved Hvide Sande får I mulighed for at bade i Vesterhavet, prøve de mange gode strande og udforske de smukke klitter, som snoer sig langs strandene. Unikt for Hvide Sande er de mange fiskekutttere, som hver morgen sejler ud for at fange fisk. Disse kuttere og den rige fisketradition, kan ses om morgenen og om aftenen på jeres ferie. Hvide Sande har sammen med Søndervig arbejdet på at lave gratis Wifi over hele byen, noget som I kan nyde godt at på jeres ferie, så børnene kan spille og i kan tjekke daglige nyheder. Sjoive attraktioner til at prøve på ferien i Hvide Sande er Windsurfing, Aqua Sport Zone, Hvide Sande Svømmehal, Lyngvig Fyr og Fiskeriets hus. De feriegæster som er intereserrede i historie, kan tage til Ringkøbing Skjern Museum eller til Houvig Fæstningen og lære meget mere om 2. verdenskrig. 

4) Ringkøbing: Besøg den hyggelige købstad og en af danmark første store byer, Rinkøbing, som emmer af historiens vingesus. Her finder i fantastiske sommerhuse, sjove aktiviteter for hele familien og en masse fantastisk natur. Vesterhavet skal selvfølgeligt også nævnes, men selve fjorden bør i også besøge på jeres ferie i Vestdanmark. I ringkøbing er der nok at lave, og I må ikke gå glip af at se Ringkøbing Kirke, Spise en "røget helt" - en lokal specialitet, tage på den enormt børnevenlige strand ved Sorte Bakker eller se de sjove fiskehytter inde i Ringkøbing by, der også kaldes Indianer-landsbyen. Der ligger en Adventure park tæt på jeres sommerhus i Ringkøbing, hvor man blandt andet kan spille golf, fodboldgolf, minigolf, prøve et legeland og meget mere! På selve Ringkøbing fjord, kan I sejle i kajak, ro kano eller prøve kræfter med windsurfing.  

5) Skagen: Lej et sommerhus i Skagen, og få en ferie på toppen af Danmark. Oplev denne mytiske by hvor malere, de kendte, de rige og de smukke i mange år har holdt deres ferie i eksklusive omgivelser. Her får man enestående natur og kan besøge både Kattegat og Vesterhavet. I kan se de mange strande og det smukke landskab, hvor de kendte skagensmalerne fik deres inspiration. Selve byen skagen byder også på en lang række seværdigheder og attraktioner, gode restauranter og inspirerende museer! Har I lejet et sommerhus med børn i skagen, kan I tage forbi Bamsemuseet eller Bolcheriet, hvor man selv kan prøve at lave bolscher. Er I til drinks om aftenen, kan I tage på Skagen Fiskerestaurant eller Skagen Bryghus, hvor der bliver serveret gode mad og drikke hele året rundt. Der er også rige muligheder få at være aktiv på jeres ferie i Danmark. I kan foreksempel hoppe i sadlen og se naturen i Skagen fra cyklen. Klitplantagen er et godt sted at cykle, hvis man er til Mountain Bike. De mere kulturelt anlagte feriegæster kan tage til Skagen Grå Fyr, Anchers Hus, Skagens Museum eller tage en tur forbi en af de mange flotte kunstgallerier. Et must at se på fra jeres sommerhus i Skagen, er Vesterhavet, Grenen og Den tilsandede Kirke. 

Lej et sommerhus ved Vesterhavet for hele familien

Attraktioner nær dit sommerhus ved Vesterhavet

Hvis I drømmer om en fantastisk ferie ved Vesterhavet med hele familien, så kan I leje overnatning hos dansommer. Vi tilbyder nemlig tusindvis af sommerhuse ved Vesterhavet. Og netop Vesterhavet, er en rigtig god destination, hvis I er på ferie med børn og unge, da der er sindssygt mange fede aktiviteter i området. I finder masser feriesjov og ballade uanset jeres interesse og alder. I kan for eksempel tage en dag til LEGOLAND i Billund, her kan i opleve det spændende LEGO-univers, bygge med klodser, prøve sjove og hæsblæsende forlystelser eller tage er kørekort til LEGO-biler. Især børnene vil få sig en fest med et besøg i LEGOLAND.

Et stykke fra Vestkysten, inde i landet mod Holstebro finder man det flotte frilandsmuseum Hjerl Hede. Her kan man tage tilbage i tiden for en dag og se hvordan landsbyer så ud og fungerede fra år 1500-1900. I kan se skoler, indretning, byggeskik, gamle huse og mange flere sjove eksempler på erhverv, der på bedste vis skildrer dagligdagen i de danske landbysamfund tilbage i tiden. I sommerperioden og andre højsæsoner, er museet i live. Det betyder at over 100 personer arbejder og er klædt ud og gør oplevelsen helt speciel. I kan køre med damptog, lave flinteøkser eller se Danmarks ældste bondegård, Vinkelgården der er fra 1546.

Er I mere hooked på historie og det gamle Danmark, kan I tage forbi Hastholm Bunkermuseum, der ligger ved den Nordlige del af Vesterhavet. dansommer udlejer mange sommerhuse i netop dette område, så I kan selv vælge netop det sommerhus i Danmark, som passer til jer! I Hastholm ligger som nævnt Nordeuropas største fæstningsanlæg, der stammer fra 2. Verdenskrig. Her kan I opleve den største bunker, som tyskerne byggede i Danmark under krigen. I dag er den lavet til et spændende museum, med flere forskellige udstillinger og sjove aktiviteter. Blandt andet kan man tage en tur med det gamle ammunitionstog, der kører en rundt i bunkeren.

Har i lejet et sommerhus omkring Ringkøbing Fjord, er en sjov og anderledes ting at se på sin ferie i Danmark, den store Bramsejlskonnert Maja i Hvide Sande, der blev bygget under 1. Verdenskrig i Holland. Fra juli til slut august kan man sejle med skibet i to timer og vejret afgør om det bliver en tur på Ringkøbing Fjord eller en tur på det store Vesterhav.

Ved Vesterhavet finder du også en af Danmark fedeste parker med fodboldgolf and andre fodboldrelaterede aktiviteter. Denne park er sjov for hele familien. I kan tage en tur rundt på den 18 hullers fodboldgolfbane, spille minigolf, få målt hvor hårdt i kan sparke eller tage en kamp på den flotte kunstgræsbane. Uanset hvor I har booket feriehus ved Vesterhavet, så kan I nemt nå denne aktivitetspark i bil.

Andre aktiviteter, som kan anbefales på en ferie ved Vesterhavet er Struer Museum, hvor man kan opleve en stor udstilling om B&O. Man kan også tage til Fiskeri og Søfartsmuseet i Esbjerg eller Danmarks Flymuseum i Skjern, hvis man er til historie, teknik og kultur! Der er nok at se, prøve og lave når I holder familieferie i Danmark. Book jeres næste ferie hos os allerede i dag og se frem til en masse dejlige ferieminder.

Top 5 oplevelser i naturen omkring Vesterhavet

Nationalpark Thy: Danmark sidste vildmark er en fantastisk natur park, hvor hele familien kan være med! Her kan i vandre, fiske, cykle og udforske det enestående naturlandskab. Det er samtidigt også her omkring Thy at nogle af de bedste strande ved Vesterhavet holder til. Fra et sommerhus i Nordjylland er du aldrig langt fra Thy. Og på jeres ferie kan i tage ud i naturen og se sæler, krondyr, ørne og mange flere spændende dyr, som har hjemme i Danmark sidste vildmark, Nationalpark Thy.

Vesterhavet og dets strande: Vesthavet får hvert år tusindvis af badegæster der slår sig løs ved de mange fantastiske badestrande. Holder du ferie omkring Vesterhavet, kan de mange gode strande klart anbefales. Brug en eller flere dage på at nyde strandene, bølgerne og solen sammen med hele familien. De bedste strande at besøge ved Vesterhavet er Blåvand Strand, Rømø Strand, Blokhus Strand, Løkken Strand eller den meget børnevenlige strand Bisnap Strand.

Vadehavet – Østers/ Unesco: En anden storslået naturoplevelse, som kun kan opleves ved Vesterhavet er en tur ud og se Vadehavet. Det enestående hav er på UNESCOs verdenarvsliste over steder der er bevaringsværdige. Det er der mange grunde til. Blandt andet det rige dyreliv er en stor faktor. Her kan I opleve Vadehavets rovdyr sælen, der findes i to forskellige arter i farvandet. Fuglelivet er fantastisk, og hver år flokkes millioner af trækfugle og spiser af dette naturens skatkammer.

Ringkøbing Fjord: Med et sommerhus ved Ringkøbing Fjord har I mulighed for både at opleve den storslåede fjord, men også nyde solen ved det brusende Vesterhav. Her er der også masser af hyggelige badebyer, som Hvide Sande og Bork Havn, der kan besøges. Der også masser af vandsport som havkajak, kano og windsurfing, som kan prøves på Fjorden.

Sælsafari og Danmarks hyggeliste landsby på Fanø: tag hele familien med til Fanø. Lej et sommerhus på den hyggelige ø i midt i Vadehavet og få en oplevelsesrig ferie, der er rig på aktiviteter og seværdigheder for hele familien. Et af de store trækplastre på Fanø, er Sælsafari. Her tager man på en guidet tur ud til den såkaldte sælbanke. Her kan man normalt se mellem 200-400 spættede sæler og grå sæler, der slanger sig i sølen. Er man taget på ferie på Fanø, må man ikke gå glip af en tur til den lille landsby Sønderho, der af Berlingske er blevet kaldt Danmarks smukkeste og hyggeligste landsby. Her kan man bl.a besøge den kendte Sønderho Kro.

 

Viser 20 af 2258 resultater
 • Søndervig/Lodbjerg Hede

  FeriehusKatalognummer: A4314

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: A4314

  • Størrelse: 80 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 2600 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Søndervig

  FerielejlighedKatalognummer: C09741

  Læs mereVis på kort

  Ferielejlighed: C09741

  • Størrelse: 90 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 50 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Houvig

  FeriehusKatalognummer: C05242

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: C05242

  • Størrelse: 120 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 300 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Søndervig

  FerielejlighedKatalognummer: C09041

  Læs mereVis på kort

  Ferielejlighed: C09041

  • Størrelse: 90 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 50 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Søndervig/Lodbjerg Hede

  FeriehusKatalognummer: C01454

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: C01454

  • Størrelse: 99 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: 2
  • Afstand til Vand: 1400 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Søndervig Strand

  FerielejlighedKatalognummer: A4284

  Læs mereVis på kort

  Ferielejlighed: A4284

  • Størrelse: 90 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: 2
  • Afstand til Vand: 75 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Søndervig

  Semi-detachedKatalognummer: C06305

  Læs mereVis på kort

  Semi-detached: C06305

  • Størrelse: 80 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Fjaltring

  FeriehusKatalognummer: C75220

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: C75220

  • Størrelse: 170 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 30 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/2
 • Søndervig

  Semi-detachedKatalognummer: C06402

  Læs mereVis på kort

  Semi-detached: C06402

  • Størrelse: 43 m2
  • Personer: 5
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 400 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Blåvand Strand

  FeriehusKatalognummer: A3300

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: A3300

  • Størrelse: 120 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 300 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Nymindegab

  FeriehusKatalognummer: P52601

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: P52601

  • Størrelse: 120 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: 2
  • Afstand til Vand: 1200 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Nr. Lyngvig Strand

  Semi-detachedKatalognummer: A4455

  Læs mereVis på kort

  Semi-detached: A4455

  • Størrelse: 80 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 950 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Klegod

  FeriehusKatalognummer: C15564

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: C15564

  • Størrelse: 155 m2
  • Personer: 8
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 400 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 4/2
 • Thorsminde

  FeriehusKatalognummer: C75043

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: C75043

  • Størrelse: 55 m2
  • Personer: 2
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 300 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 1/1
 • Blåvand

  RækkehusKatalognummer: P32602

  Læs mereVis på kort

  Rækkehus: P32602

  • Størrelse: 104 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: 2
  • Afstand til Vand: 1000 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Søndervig

  FeriehusKatalognummer: C13520

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: C13520

  • Størrelse: 192 m2
  • Personer: 10
  • Husdyr tilladt?: 2
  • Afstand til Vand: 900 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 5/2
 • Jegum Ferieland

  FeriehusKatalognummer: P42501

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: P42501

  • Størrelse: 84 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 11000 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Nørhede Øst

  FeriehusKatalognummer: A5126

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: A5126

  • Størrelse: 82 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 400 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Søndervig Strand

  FeriehusKatalognummer: A4129

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: A4129

  • Størrelse: 135 m2
  • Personer: 8
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 200 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/2
 • Årgab

  FeriehusKatalognummer: P62008

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: P62008

  • Størrelse: 250 m2
  • Personer: 8
  • Husdyr tilladt?: 2
  • Afstand til Vand: 200 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 4/2
Se flere ferieboliger eller filtrer din søgning så den passer til netop det du søger
Flere boliger/Filtrer