Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu

Hyggelig familieferie eller fortryllende fest

Få 10 % rabat hos Detvier og bliv sikret ægte stjernestunder

Opnå rabat på Detvier´s aktivitets– og bordpyntskasser, når du lejer sommerhus hos dansommer.

Når du har booket dit udvalgte sommerhus, modtager du en mail med link til ”My Booking”. På denne side kan du finde en kuponkode, som du kan bruge når du handler hos Detvier.dk. Der fratrækkes automatisk 10 % når koden indtastes ved kassen.

Når du bestiller en aktivitetskasse fra Detvier, leveres den direkte til døren, klar til at tage med på ferie – det bliver ikke lettere.

NB: Der kan forekomme længere leveringstid omkring højsæsonerne – Så husk at bestille i god tid!

 

 

Ferie aktivitets kasser fra Detvier

Hyggelig familieferie med Detviers aktivitetskasser

Drømmer du om afslapning og hyggelig familiesamvær, mens I nyder livet i jeres lejede dansommerhus? I stedet for at bruge dagene på diverse aktiviteter i nærområdet, tilbyder Detvier et nyt og anderledes alternativ.  Vores aktivitetskasser indbyder nemlig til mange hyggelige timers leg og kreativitet i - og omkring sommerhuset. 

Aktivitetskasserne fra Detvier indeholder alle materialerne til mange spændende aktiviteter samt et indbydende hæfte med inspiration og beskrivelser – som gør alle aktiviteterne lette at gå til. I kan enten hygge jer sammen om dem eller lade børn over 7 år løse dem selv, mens I tager en velfortjent pause. 

 

Fest kasser fra Detvier

Pynt op til fest med Detviers bordpyntskasse.

Er det blevet tid til familiefest, fødselsdag eller skal du fejre noget helt tredje?

Detvier´s bordpyntkasse hjælper dig til at holde en smuk og veltilrettelagt fest hjemme, eller i dit dansommer sommerhus. Den indeholder nemlig alt det pynt, du har brug for samt et inspirationshæfte med instruktioner og ideer til underholdning, borddækning, kagebagning og meget, meget mere. 

Få din bordpyntkasse leveret direkte til døren, så bliver det ikke nemmere at holde en smuk og gennemført fest.

 

Mini aktivitetskasser - den perfekte sommerunderholdning

Stenmaling kasse fra Detvier

Stenmalingskasse

Stenmaling er den perfekte sommerferie-aktivitet for hele familien. Både børn og voksne kan få oceaner af tid til at gå med denne hyggelige aktivitet - Det er nemlig super sjovt og stenene bliver så fine.

I minikassen finder du 6 højkvalitets akryl tusser og et sejt inspirationshæfte. Tusserne er utrolig drøje i brug og rækker til mange timers stenhygge.

Få din stenmalingskasse leveret direkte til døren, så du kan tage den med på ferie – det bliver ikke lettere

Fotokasse fra Detvier

Fotokasse

Drømmer du om at tage de sejeste feriebilleder? Med Detvier´s fotokasse lærer du at lave fantastisk fotohacks, som helt sikkert vil imponere alle dine venner.

Kassen indeholder et cool hæfte med udførlige instruktioner og oveni får du samtidig alle materialerne til at lave dine egne totalt seje billedrammer.

Så skynd dig at bestille en fotokasse og bliv verdensmester i at tage seje feriebilleder!

Detvier leverer stjernestunder med fokus på fuldendte kvalitetsløsninger, som skaber tid til hygge og nærvær med dem du holder af!

Bliv inspireret - følg os på Facebook og Instagram