Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu

Sommerhuse i Søområdet Saimaa

Oplev en smuk ferie i Finland

Dette område har lagt navn til Finlands betegnelse som ”De tusind søers land”, som er velsignet med vand. Fra jeres sommerhus er I midt i det.

Fra jeres ferie i Finland, vil I opleve en blå labyrint af søer, floder, kanaler og øer, som er forenet med jeres sommerhus. I vil se fra jeres sommerhus skove og højdedrag, som er spredt udover flere hundrede kilometer af smukke og betagende naturområder.

I vil finde søer i alle størrelser og udformninger overalt i Finland fra jeres sommerhus, og især den østlige del er særligt velsignet med vand. Et smuk syn fra jeres ferie i Finland.

Fra jeres ferie i Finland skal I opleve Saimaasøerne. Her kan I fra jeres sommerhus se et stort netværk af vandløb, og søerne fortsætter mod vest til Kuopio og nordpå til Nurmes. Dette område har lagt navn til Finlands betegnelse som ”De tusind søers land”, og er en ideel feriedestination at holde ferie i Finland, uanset om I ønsker at nyde roen i og den friske luft, eller I ønsker at udforske de utallige søer, floder og skove. En ferie i Finland giver mange spændende muligheder fra jeres sommerhus.

Området byder desuden på en særlig form for Europæisk kultur som kan udforskes i de små hyggelige landsbyer fra jeres sommerhus, hvor I også kan få indblik i finske traditioner.

Andre vigtige og betagende søer og vandløb, finder I på den anden side af Tampere og nær Jyväskylä i den centrale del på jeres ferie i Finland.

Nyd naturen ved Søområdet Saimaa på jeres ferie i det østlige Finland.

 

Viser 0 af 0 resultater
  Se flere ferieboliger eller filtrer din søgning så den passer til netop det du søger
  Flere boliger/Filtrer

  Alle underområder

  Søerne Nord Syd Vest

  Vores regioner i Finland

  Finland