Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-17.00, Lørdag: 09.00-13.00

menu icon Menu
submenu icon

Gavnø Slot & Go Fly

Sommer på Gavnø Slot

Når du bestiller et sommerhus på enten Sjælland, Møn, Lolland eller Falster, så kan du som dansommer gæst få 25 % rabat på entreen til Gavnø Slot & Go Fly. 

Sådan opnår du rabatten til Gavnø Slot & Gavnø Go Fly:

24 timer efter bestilling af sommerhus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe til Gavnø Slot. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til Gavnø Slot. 

Gavnø Slot & Go Fly

På Gavnø Slot kan du dykke ned i historier og fortællinger om krigsførelse, romantik og ridderlighed. Du kan også opleve Nordeuropas største private malerisamling med omkring 1000 malerier. Rundt om slottet kan du nyde den eventyrlige slotspark, som er en sand farvepallette med mange forskellige plantesorter og bede.

I maj måned kan du opleve Danmarks største tulipanudstilling på Gavnø Slot. En udstilling som hvert år byder på nye effekter og blomstrende oplevelser. Det er virkelig eventyrligt at gå rundt blandt de mange blomstrende tulipaner, som sætter en smuk kulisse for det gamle slot. 

Familiens yngste medlemmer vil elske den store naturlegeplads, skattejagten, klappedyrene og det fine sommerfugleland.

 

Go Fly på Gavnø Slot med dansommer

Gavnø Go Fly

På Gavnø Slot kan du også få en super ferieoplevelse højt til vejrs i den storslåede trætopbane, som er for alle aktive og naturglade gæster.

Trætopbanerne Gavnø Go Junior (børnebanerne) og Gavnø Go Grand (større børn og voksne), ligger placeret i umiddelbar nærhed af hinanden. I de naturskønne omgivelser med picnic område og grill plads, kan I slappe af mellem turene i trætoppene og hygge jer med madpakken. Her kan hele familien virkelig få en god feriedag uanset alder og fysisk formåen. Trænger de voksne til en ekstra pause, så kan der stadig holdes øje med børnene, mens de klatre rundt på de forskellige baner. Den eventyrlige trætopbane står klar til flere timers sjov og udfordrende oplevelser. Du bestemmer selv hvor højt, hvor langt og hvor længe!

Sådan får du rabat

Når du har lejet et sommerhus på Lolland, Falster, Møn eller Sjælland, får du tilsendt et link til din booking - MyBooking. Når du klikker på linket, kommer du ind på din booking og på denne side, finder du et link til en rabatkupon til Gavnø Slot. Denne skal udskrives og aflevere ved indgangen. Så får du 25 % rabat.