Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Businesshuse

Til afslappede arbejdsdage uden skjorte og slips!

Har du og din arbejdsplads lyst til at afholde jeres næste firmaarrangement under anderledes, hyggeligere og mere uformelle forhold, end I plejer?
Eller er du en af dem, som af forskellige årsager gerne vil kunne kombinere ferie og arbejde?

dansommers businesshuse er markeret med  symbolet og er særligt velegnede til firmaarrangementer af forskellig art. 

dansommers business-huse er de perfekte rammer for forskellige firmamøder og –arrangementer såsom seminarer, workshops, direktionsmøder, medarbejdersamtaler, minikongresser og meget andet, og husenes afslappede og inspirerende atmosfære virker fremmende for kreativiteten og team-ånden. 

Lær kollegerne bedre at kende

Pauserne i dagens program kan med fordel benyttes til at indånde den forfriskende havluft og komme ud i de naturskønne omgivelser. I det hele taget er I sammen på en helt anden, mere afslappet måde i et feriehus end på et kontor eller i et traditionelt mødelokale.

Afsæt også tid i programmet til et dejligt morgenmåltid som en god optakt til dagens møder, og til fælles tilberedning af middagen i det moderne og veludstyrede køkken, når det er blevet fyraften, og I kan nyde et godt glas rødvin sammen.

Førsteklasses feriehuse

Alle vores business-huse er af høj kvalitet med topmoderne udstyr. Desuden har samtlige huse eget spabad og mindst 4 dobbeltsoverum, ligesom der i mange af husene også vil være fri internetadgang. For DKK 125,- pr. opredning står sengene klar ved ankomst, så I ikke behøver at tænke på sådanne praktiske detaljer.

Arbejde i ferien?

Der er vel næppe nogen, som ligefrem synes det er sjovt at skulle arbejde i sin ferie. Ikke desto mindre kan der ind imellem selv i ferien være uopsættelige arbejdsopgaver, som må ordnes her og nu. Også i disse tilfælde er dansommers business-huse ideelle og en god løsning for hele familien, for der er altid tale om komfortable feriehuse, som tilfører jeres ferie noget ekstra – endda helt uden ekstra omkostninger.

Hvis I har særlige ønsker til opholdet i et business-hus, kan I altid kontakte dansommers salgsafdeling, som vil kunne opfylde langt de fleste ønsker. Kontakt os på tlf.: 3914 3300, på fax: 3914 3056 eller pr. e-mail: booking@dansommer.dk