Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu

Sommerhusets herligheder

Sommerhus i Damark

Hvis I har prøvet at holde ferie i et sommerhus før, kender I den berusende følelse: Så snart I stiger ud af bilen, er det som at være i en anden verden. En verden, hvor tiden står stille. 

I sommerhuset er der endelig tid til at være sammen. Ingen deadlines der skal holdes, så I kan i stedet for tilbringe hele dagen på f.eks. stranden. Husk at tage fiskenettet med, for der er hundestejler, krabber og meget mere at fange og pludselig er der gået en time mere. Det skønne landskab som omgiver jeres sommerhus, bliver hele familiens legeplads i løbet af ferien. 

Om sommeren præges sommerhuslivet af; de lyse nætter, summende humlebier, ture til stranden og grill på terrassen. Den rene afslapning kan krydres med ture ud i sommerlandet til spændende seværdigheder og attraktioner. I vil aldrig mangle udflugtsmål eller skønne naturoplevelser. I efteråret og om vinteren er det de hyggelige stunder i sommerhuset som præger ferien. Når vinden suser om hushjørnet og sneen måske daler, så er der ikke noget bedre end at samles i stuen foran brændeovnen. 

 

Feriedage for alle

Dengang som nu er en ferie i et sommerhus en rigtig familieoplevelse. I en tid, hvor balancen mellem arbejde og fritid er vigtig, så er ferien for mange blevet året åndehul. I et sommerhus er ferien fuld af kvalitetstid - ja den er nærmest inklusiv. Her er der ro og tid til at få snakket sammen om alt det, der ikke er tid til i den travle hverdag. I ferien er der fokus på nye samtaleemner. Måske diskuteres det i hvilken gårdbutik de har de bedste jordbær eller hvor det er bedst at sætte drager op. Her skabes de minder, som  familien vil snakke om 20 år efter. 

I dag er mange sommerhuse moderne og mange har pools og endnu flere internet, men det er stadig sjovt at spille fodbold på plænen, at bygge fantasifulde sandslotte, spise friske jordbær og hygge sig med en bog på sofaen eller i havestolen på terrassen - ganske som sidste år eller for ti år siden. Vi er sikre på at det også vil være gældende ti år frem i tiden