Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Gratis Tryghedsgaranti

dansommer giver tryghed ved uforudsete begivenheder

Ferietid er for de fleste den vigtigste tid på året og derfor er det altafgørende at alt forløber nemt og uden problemer. Dog kan der opstå uforudsete begivenheder, som kan påvirke ferien. Hos dansommer har vi derfor en Tryghedsgaranti, som netop skal være med til afhjælpe uforudsete situationer, i forbindelse med jeres vigtige ferie.

Når I booker et sommerhus hos dansommer er Tryghedsgaranti inkluderet i lejeprisen og træder i kraft på følgende måder:

  • Garantien dækker, såfremt du bliver ramt af uforskyldt og uforudset arbejdsløshed, hvis den virksomhed du er ansat i, afskedigere dig.
  • Op til 8 dage før ankomst, kan en bestilling overdrages til en anden person, uden at dansommer pålægger ydereligere omkostninger.
  • Hvis du pga. nyansættelse ikke kan gennemføre ferien på det planlagte tidspunkt, dækker garantien også.
  • Hvis sommerhusejeren bliver insolvent, gør dansommer alt for at finde et passende erstatningshus.  

For flere informationer om Tryghedsgarantien og hvordan denne virker kontakt venligst vores salgsafdeling på telefon 3914 3300

Penge - Retur - Garanti for huse med indendørs pool

At leje et sommerhus med egen indendørs pool, er altid dejligt og særligt for familien mindste, som vil elske mange timer i det lune vand.

Hos dansommer har vi en "penge - retur - garanti" som går ind og dækker såfremt huset indendørs pool ikke er funktionsdygtigt, eller rengjort. Der skal straks reklameres til dansommer, og kan vi ikke afhjælpe problmerne indenfor 24 timer, gives det resterende lejebeløb retur.

Dette betyder ganske enkel:

  • Ikke funktionsdygtigt betyder væsentlige fejl. At poolen ikke kan benyttes, eller at huset ikke kan varmes op.
  • Garantien udregnes altid efter det antal hele feriedage, der er tilbage, fra det øjeblik reklamationen træder i kraft.
  • Gæster i et poolhus kan altid, hvis huset ikke er funktionsdygtigt, bestemme sig for at afslutte ferien, før lejeperioden udløber og få det resterende lejebeløb retur, eller for at flytte i et andet hus.
  • Gæsten skal ikke betale for en ekstra slutrengøring. Er der en difference på lejebeløbet på et evt. nyt hus, bliver denne betalt tilbage til gæsten.
  • Et poolhus forstårs altid som et hus med indendørs pool.

Ønsker I at leje et poolhus i Danmark kan dette gøres i ro og mag her på websitet eller i kan ringe og få ekstra råd og vejledning af vores salgsafdeling på telefon 3914 3300