Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-18.30, Lørdag: 08.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Vinterferie i Damark

Vinterferie i sommerhus

At holde vinterferie i et sommerhus giver jer muligheden for, at få en ferie med masser af hygge, sjov og nærvær.

I de kolde måneder samles vi indendørs og får derfor tid til at være sammen. Brug sommerhuset som base for jeres vinterferie og lav lige præcis det, I synes er dejligst.

Sommerhusferie med nærvær

Start dagen med en frisk gåtur langs vandet, i skoven eller rundt i sommerhusområdet. Når frosten ligger over Danmark, får landskabet nærmest et eventyrligt skær. Holder I ferie nær vandet, så kan I måske finde flotte sten som kan pynte derhjemme. Efter et par timer id en friske luft, er det med at komme hjem til sommerhuset og måske tænde op i brændeovnen. Komemr der så varm kakao på bordet og en god film i DVD´en, så er der lagt op til den hyggeligste eftermidag.

Skal den koldeste vinterdag blive til en sand sommerdag, så skal I leje et af vores mange sommerhuse med indendørs pool. Så er der høje varmegrader og badesjov til hele vinterferien. Mange af vores sommerhuse med pool har også et spabad og måske en sauna, så I kan få en ren wellness ferie.

Vinterferie til lavsæsonpris

Selvom det måske er i skolernes vinterferie I skal leje sommerhuse, så behøver I ikke blive bekymret for, om priserne stiger. Hos dansommer er vintertid nemlig lig med lavsæsonpriser, for det er også vigtigt at få en dejlig ferie midt i den kolde og mørke årstid, hvor det altid er rart at komme ud og opleve nyt.