Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-17.00, Lørdag: 09.00-13.00

menu icon Menu

Feriehuse og ferielejligheder i Island

Lej et sommerhus i Europa og bliv inspireret af et hav af indtryk. En ferie i feriehus i Island vil bestemt give jer fantastiske minder.
Bliv fængslet og inspireret af et hav af indtryk. Oplev denne fascinerede ø af ild og is på tæt hold. Nu kan dansommer nemlig også tilbyde hyggelige feriehuse i Island!

Ferie i et feriehus i Island - øen af ild og is

På en ferie på Island bliver I vidner til landets opståen. Naturkræfter, der skaber og former øen, opleves overalt. Det rå vulkanske landskab bliver konstant bearbejdet af gletsjer og vilde floder, og der er også en stadig forandring ved kysterne. Klodens inderste kræfter er i stædigt kapløb med vegetationen, når mos initierer liv på den nyligt afkølede lava. For naturelskere er Island et sandt paradis med utallige fascinerende attraktioner, der gør ferien uforglemmelig.

Betagende landskaber på Island

Bliv fascineret af de changerende varme kilder og gejser på Island, eller nyd en vandretur mellem vandfald, voldsomme fjorde og maleriske kyster. Gå på opdagelsesrejse på fantastiske lavaformationer, i huler og fortryllede borge. Indånd enestående ren luft og få en forfriskning ved en af de mange rene drikkevandskilder. –Ikke to landskaber er ens!
På Island kan I desuden se, hvordan millioner af havfugle f. eks. søpapegøjer yngler, og I kan se hvalerne, der leger ved Islands kyst.

Der er uendelige muligheder, hvis I vil i tæt kontakt med Islands utallige vidundere. Lær Islands mangfoldighed at kende på ferien og dyk ned i en fascinerende verden langt fra hverdagen. Udover de mest fantastiske forudsætninger til vandreture byder Island på endnu flere og spændende oplevelsesmuligheder

 

Se flere ferieboliger eller filtrer din søgning så den passer til netop det du søger
Flere boliger/Filtrer