Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

BonBon-Land

Tag i BonBon-Land med dansommer og spar penge!

Når I lejer sommerhus hos Dansommer, kan I få 25 % rabat pr. person på den aktuelle dagspris, når I køber billetter til BonBon-Land, der ligger ved Næstved.

Sådan køber du billetter med rabat:

·         Bestil et sommerhus i BonBon-Lands åbningsperiode 27. april – 27. oktober 2018 via www.dansommer.dk.

·         Når du modtager mailen med link til din "My Booking", klikker du på det og kommer ind på vores hjemmeside, hvor du kan se dine bookingoplysninger. Under disse er der et link til en rabatkupon til            BonBon-Land, som du så blot skal udskrive og vise ved indgangen for at få rabatten.

 

 

Giv dine børn årets sjoveste dag

Lige uden for Næstved ligger Danmarks sjoveste og skøreste park, som alle børn elsker. Her ligger BonBon-Land. Når du træder ind i parken, bliver du mødt af det skøre univers i masser af sjove farver – og børnene elsker det. Der er netop forlystelser med sjove navne til børn i alle aldre.

 

NYHED 2018: Den Hemmelige Verden

BonBon Land nyhed 2018

I år har BonBon-Land fået en unik nyhed, nemlig ”Den Hemmelige Verden”. Viktor Vandorm er nemlig blevet to forlystelser i én. Du og dit barn på over 120 cm kan få VR-briller på og herefter er det blot at vente og opleve en helt unik tur, mens du kører af sted i rutchebanen. Som passager kommer du på en rejse til en verden, hvor du vil opleve spændende ting og vi lover, at du bliver overrasket undervejs – også næste gang du prøver den. For du når slet ikke at opleve og sanse det hele på én enkelt tur.

Alle forlystelser er gratis

I BonBon-Land er alle kørende forlystelser (inkl. vores VR-nyhed) gratis, når du har betalt i entreen. Børn under 90 cm er som altid gratis. På et af de mange store grønne arealer, kan I slå jer ned og holde en pause på vores cirka 500 bord-bænke sæt, eller I kan besøge vores spisesteder eller måske Isslottet. Næsten alle børn trænger til is på en dejlig dag.

Vi ses til masser af sjove timer i BonBon-Land.
 

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestilt dit sommerhus, så du kan få de 25 % rabat pr. person på den aktuelle dagspris, i forhold til normalprisen, i BonBon-Lands entré.