HighPark Sønderjylland

Når I booker sommerhus hos dansommer i Sønderjylland, tilbyder vi 10 % rabat til vores fantastiske High Park.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabatten til HighPark

24 timer efter bestilling at sommerhus i Sønderjylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe til HighPark. Rabtten fratrækkes direkte ved indgangen til HighPark. 

HighPark Sønderjylland – Naturoplevelse på 1. parket

Vi tilbyder 5 klatrebaner, af forskellige sværhedsgrader, så hele familien kan udfordres. Dog skal du minimum være 120 cm høj. Banerne er bygget i en slugt fra istiden, og omringet af høje bøgetræer, i bunden løber en rislende bæk. Området er ca. 200 meter langt, 80 meter bredt og 20 meter dybt. På turen rundt i parken kan I suse afsted i 15 svævebaner. 

Tid til hygge i Highpark 

Når i er færdige kan der købes drikkevarer i vores lille kiosk eller i kan nyde jeres medbragte madpakker i vores skønne picnicområde.

Skulle I have lysten til at grille er I velkommen til at benytte vores opsatte grill. Det er også muligt at spise i det hyggeligt Pandekagehus, men det er en god idé at bestille bord, hvis i vil være sikker på en plads.

Lyst til at vide mere? Besøg os på highpark.dk eller ring 74 69 89 27.