Universe

Når I lejer sommerhus i Sønderjylland hos dansommer, får I 25% rabat på entré til oplevelsesparken Universe på Als. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabatten til Universe: 

24 timer efter bestilling af sommerhus i Sønderjylland, vil du få adgang til et link til billetkøb hos Universe samt en rabatkode. Klik på linket og benyt den oplyste rabatkode ved dit køb. Tilbuddet skal anvendes i den periode sommerhuset er lejet

Universe - Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark

Her kan hele familien gå på opdagelse i naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, hvor vi lover begejstring og underholdning for både store og små. 

Parken er fyldt med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Her kan I køre segway, forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket, gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve en af vores mange andre fede aktiviteter, som giver familien masser af sjove oplevelser sammen. 

I 2020 kan I opleve en masse forunderlige og sjove nyheder, der giver masser af wauw øjeblikke og udfordrende oplevelser for både børn og voksne.

Tør I bestige Sky Trail

I kan nu få jeres mod og højdeskræk sat på prøve i vores 11 meter høje Sky Trail. Så snart I har fået selen sat på, er I klar til at kravle rundt på de 25 udfordringer og vi lover jer lidt af et adrenalinkick, når I tager den 21 meter lange svævebane.I bliver spændt fast i helkrops-seler og instrueret af vores søde guider, inden I bliver sendt på eventyr, hvor I blandt andet kan gå planken ud og over hængebroer. 

Verdens første ParadropVR

Vi glæder os helt vildt til at invitere jer på en imponerende flyvetur, i vores ParadropVR.

Oplev en fantastisk flyvetur med paraglideren hen over det kuperede landskab, hvor I med hjælp fra træk i snorene kan styre paraglideren op og ned, alt efter behov. På den måde opnår I en meget realistisk oplevelse af at svæve igennem luften.

Trofæjagt - Find trofæerne

Nu kan I jagte trofæer overalt i Universe. Det eneste det kræver er, at du henter app’en til din telefon, og så er du i gang. Og hovedpræmien? Den giver dig adgang til Universe resten af livet!

For at få trofæerne, skal du lede efter tal-koder i parken. Nogle gemmer sig bag buske, træer og andre hemmelige steder. Andre får du, når du har prøvet en oplevelse. Men de mest drilske koder får du først, når du regner listige gåder ud. Når du finder en kode, taster du den ind i app’en, og vupti, så får du et trofæ.

Alle trofæ-jægere får en præmie, men hvis du er den, der finder flest trofæer i parken, har du bevist dit værd. Så er du lige så skarp som parkens grundlægger, den geniale opfinder Mads Clausen, og du bliver belønnet med adgang til hans park resten af dit liv!

Segway ruller - du styrer

Er I til hurtige accelerationer, seje træk eller mere flydende bevægelser? På Segwaybanen bestemmer I selv. Her kan I prøve kræfter med jeres egen balanceevne, uden at slide på skosålerne. Over bakker, gennem sving og kurver og i bedste slalomstil, rundt på den udfordrende og kringlede bane.

Læn jer frem og I kører forlæns, læn jer tilbage og I kører baglæns. Det er jeres kropsbalance, der styrer farten og sætter kursen for den højteknologiske Segway – også når I skal bremse. En kort instruktion og så er I klar til at trille derudad.  

Den Blomstrende Have

Oplev den prisvindende have I det store have/lege område foran Ball Factory, finder I en af de to award vindende haver, som parken har.

I Den Blomstrende Have er der fokus på velfærd for både dyr og mennesker. I kan besøge den fortryllende have der, udover at være skøn at opholde sig i, også er optimal som levested for vilde dyr og insekter. Haven er lavet for at trække naturen helt ind i haven, så I kan gå på opdagelse efter insekter eller bare nyde et roligt øjeblik midt i deres hjem.

Haven er designet af Lise Bollhorn og med den vandt hun bronze til CHP Garden 2017.

Bittens Have - Smag, duft og pluk

Fra det sekund I passerer rosen espalier-buegangen fornemmer I den helt særlige stemning, som hersker i dette frodige univers af blomster, træer, krydderurter og bær. Smag, duft og pluk fra træerne. I Bittens have bringer vi jer 100 år tilbage i tiden, hvor man anlagde prydhaver ganske anderledes end i dag. I kan tage frø fra planterne med jer hjem og plukke frugten fra de alsiske æble- og kirsebærtræer.

Bittens Have er anlagt af Universe parkens gartnere efter kyndig vejledning fra Bitten Clausen, som også selv har bidraget med frø fra sin egen have. Bittens Have vandt prisen Årets Haveoplevelse 2017 til CPH Garden.