Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-18.30, Lørdag: 08.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Djurs Sommerland

Særtilbud på billetter - køb online hos dansommer med rabat

Når I booker sommerhus hos dansommer, kan I købe billetter med rabat til Djurs Sommerland - der er oplevelser nok til flere dage i Nordens største sommerland. 

Billetter skal købes på et af dansommers lokale servicekontorer i Danmark. 

Tilbud 4. maj - 20. oktober – se åbningstider på www.djurssommerland.dk

·          2-dages-billet - spar 15 % og besøg parken 2 gange inden for 7 dage

·          1-dags-billet - spar 20 %

Billetter med rabat kan IKKE købes i Djurs Sommerland. Billetterne skal desuden benyttes i den periode, I har lejet sommerhus i. 

 

Djurs Sommerland - den vilde hønsejagt

Oplev Nordens største sommerland 

Er I klar til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 9 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn.

Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland fire år i træk.

Djurs Sommerland Tigeren

KÆMPE NYHED 2019: Tigeren – Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er den hurtigste og højeste forlystelse i Djurs Sommerlands historie. Med en topfart på 100 km/t og en svinghøjde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også godt nyt for de fartglade små. Glæd jer til de to sjove familieforlystelser, Jungle Rally og Safaribussen. 
 
Djurs Sommerland Bondegårdsland

Bondegårdsland - for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 10 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Djurs Sommerland dansommer

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I DrageKongen er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalinsus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten. 

 

Djurs Sommerland vandland

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland

Når I har udforsket de 9 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner. 

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.
www.djurssommerland.dk