Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Djurs Sommerland

Særtilbud på billetter - køb online hos dansommer med rabat

Når I booker sommerhus hos dansommer, kan I købe billetter med rabat til Djurs Sommerland - der er oplevelser nok til flere dage i Nordens største sommerland. 

Tilbud 27. april - 21. oktober – se åbningstider på www.djurssommerland.dk

·          2-dages-billet - spar 15 % og besøg parken 2 gange inden for 7 dage

·          1-dags-billet - spar 20 %

Billetterne får I udleveret sammen med nøglen til jeres sommerhus - billetter med rabat kan også købes på dansommers servicekontorer. 

OBS! Dette tilbud gælder kun, hvis billetterne købes igennem dansommer.

Billetter med rabat kan IKKE købes i Djurs Sommerland. Billetterne skal desuden benyttes i den periode, I har lejet sommerhus i. 

Sådan køber du - online eller på servicekontoret

Djurs Sommerland - den vilde hønsejagt

Oplev Nordens største sommerland 

Er I klar til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn.

Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk. 

Djurs Sommerland nyhed 2018

NYHEDER 2018: Safaribussen og Jungle Rally 

Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og ta’ på den sjoveste bustur gennem junglen. Men hold godt fast, for turen er fuld af overraskelser, når chaufføren kører i ring. Hop af ved Jungle Rally, hvor de fartglade små kan gi’ den fuld gas med hele familien i den helt nye og superseje børnerutschebane. 

Djurs Sommerland rutschebane

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I den nye DrageKongen er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalinsus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten. 

 

Djurs Sommerland Bondegårdsland

Bondegårdsland - for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 10 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Djurs Sommerland vandland

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser 

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

 

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.
 

www.djurssommerland.dk

 

 

Djurs Sommerland - Oplevelser til flere dage