Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Fårup Sommerland

Sommerhus og Fårup Sommerland rabat

Faarup Sommerland - logo

Spar 20,- kr på 1-dagsbilletter og 30,- kr på 2-dagsbilletter til Fårup Sommerland. Når du lejer et sommerhus i Jylland hos os, får du en rabatkupon til Fårup Sommerland. I din bookingbekræftelse, som du får pr mail, er der et link til din "My Booking" side. Her kan du downloade og printe din rabatkupon, som du så blot tager med til Faarup Sommerland og viser ved indgangen.  

Få den perfekte ferie i sommerhus med rabat på 1 eller 2 dages entré til Fårup Sommerlands mange forlystelser.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland, som i 2013, for anden gang i træk, er blevet kåret til Nordens bedste sommerland, ligger tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven. Her er åbent i 2015 fra 01. maj til 13. september og i efterårsferien fra d. 09. til 17. oktober. Hele familien kan her opleve masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter i en af Danmarks største turistattraktioner. Her er alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! 

 

Vigtig information om billetterne

Husk at udskrive din rabatkupon fra din "My Booking" side. 

Orkanen – Kåret til Europas 2. bedste rutsjebane i 2013!

 

Som den eneste i Norden, køre rutsjebanen Orkanen både over og UNDER vandet! Den er den største nyhed i Fårup Sommerland og åbnede i 2013. Orkanen tager dig først op i 7. sals højde og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften!

Er du til hurtig acceleration, bør du også prøve rutsjebanen Lynet. Her bliver du skudt af sted fra 0 til 80 km/t på kun 2 sekunder, og turen går så igennem vilde loops og hårnålesving. Eller vil du hellere prøve en trærutsjebane, så er det Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane, du skal prøve.

 

 

Største vandland i Danmark

 

Danmarks største opvarmede Aquapark finder du også i Fårup Sommerland. Her kan I boltre jer i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmperingene i Vandslangen. Når I så har fået nok vandpjaskeri og er blevet tørre igen, kan I hygge i børnetivoliet, tumle på de mange trampoliner, få taget fusen på sanserne i 4D-biografen eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor flere glohede griller står klar til jer. Vil I dog hellere blive forkælet med jeres livretter, uden at I selv skal lave det, er den lækre buffetrestaurant og parken mange andre spisesteder lige stedet. Og glem nu ikke, når entréen er betalt er alle forlystelser og Aquapark gratis hele dagen!

 

dansommer ønsker jer forrygende oplevelser i Fårup Sommerland