Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-18.30, Lørdag: 08.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Fårup Sommerland

Sommerhus og Fårup Sommerland rabat

Faarup Sommerland - logo

Sådan får du rabat til Fårup Sommerland: 

24 timer efter bestilling af sommerhus i Jylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe til Fårup Sommerland. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til Fårup Sommerland. 

Få den perfekte ferie i sommerhus med rabat på 1 eller 2 dages entré til Fårup Sommerlands mange forlystelser.

Oplevelser i sjove Fårup Sommerland

Faarup Sommerland er åbent fra 18. april til 22. september samt i efterårsferien fra d. 12. til 20. oktober. Hele familien kan her opleve masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter i en af Danmarks største turistattraktioner. Her er alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! 

 

Vigtig information om billetterne

Husk at udskrive din rabatkupon fra din "My Booking" side. 

Orkanen – Kåret til Europas 2. bedste rutsjebane i 2013!

 

Som den eneste i Norden, køre rutsjebanen Orkanen både over og UNDER vandet! Den er den største nyhed i Fårup Sommerland og åbnede i 2013. Orkanen tager dig først op i 7. sals højde og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften!

Er du til hurtig acceleration, bør du også prøve rutsjebanen Lynet. Her bliver du skudt af sted fra 0 til 80 km/t på kun 2 sekunder, og turen går så igennem vilde loops og hårnålesving. Eller vil du hellere prøve en trærutsjebane, så er det Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane, du skal prøve.

 

 

Største vandland i Danmark

 

Danmarks største opvarmede Aquapark finder du også i Fårup Sommerland. Her kan I boltre jer i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmperingene i Vandslangen. Når I så har fået nok vandpjaskeri og er blevet tørre igen, kan I hygge i børnetivoliet, tumle på de mange trampoliner, få taget fusen på sanserne i 4D-biografen eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor flere glohede griller står klar til jer. Vil I dog hellere blive forkælet med jeres livretter, uden at I selv skal lave det, er den lækre buffetrestaurant og parken mange andre spisesteder lige stedet. Og glem nu ikke, når entréen er betalt er alle forlystelser og Aquapark gratis hele dagen!

 

dansommer ønsker jer forrygende oplevelser i Fårup Sommerland