Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.00, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

GIVSKUD ZOO

Få en uforgelmmelig dag i dyrenes rige i GIVSKUD ZOO, nær Billund.

Når I lejer sommerhus i Jylland, får I 20 % rabat på entrebilletten til GIVSKUD ZOO.

Sådan opnår du rabat i GIVSKUD ZOO: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Jylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe til GIVSKUD ZOO. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til GIVSKUD ZOO. 

Der skal fremvises et gyldigt dansommer lejebevis ved indgangen, sammen med rabatvoucheren. 

 

Flere oplevelser på samme billet i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO giraf

Zoo og safari

Tag familien med på safari i jeres egen bil eller i safaribus og kom helt tæt på dyrene. Oplev når giraffer, zebraer, antiloper og mange andre spændende dyr, når krydser vejen lige foran jer. Fortsæt ind i løvers territorium, og mærk gyset, når de store katte lister rundt lige uden for jeres bil. Besøg også mange andre fascinerende dyr til fods i zoo bl.a. kæmpeoddere, Danmarks eneste gorillaflok, næsehorn, vandbøfler og mange andre. Gennem hele sæsonen er der spændende fodringer og andre særoplevelser nær og hus dyrene.

 

 

 

Mød fortidens giganter

GIVSKUD ZOO dinosauer

Tag på to tidsrejser mange millioner år tilbage i tiden og oplev de fascinerede giganter, dinosaurerne, bl.a. den   store Argentinosaurus og den farlige Tyrannosaurus rex og 15 modeller i istidsudstillingen bl.a. mammutter. Alle er i naturlig størrelse.

Flere nyheder i 2019

I 2019 udvides parken med Europas største anlæg med brillebjørne. Dertil en helt ny og stor indgang med billetsalg. Til børnene opføres et ni meter højt legetårn, Skywalk.  

Leg og hygge

GIVSKUD ZOO hygge

Når I er mætte af dyreoplevelser, byder GIVSKUD ZOO på leg, hygge og nærvær for store og små. Kig forbi den nordamerikanske tipilejr, hvor børnene kan bage snobrød over bål og vaske guld på ægte guldgravermanér. Der er også flere spændende udfordringer i dinolejren og istidslejren. Lad børnene give den gas på de kæmpestore legepladser og ikke mindst prøve kræfter i det store legetårn, mens I slapper af. Familiens mindste medlemmer vil uden tvivl særligt elske legepladsen med "klappegeder".

I kan nemt få en hel feriedag til at gå i GIVSKUD ZOO.
Det er muligt at købe mad og drikke i parken, og I er også velkomne til at medbringe egen madpakke.

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestil dit sommerhus, så du kan få de 20% rabat på entreen, i forhold til normalprisen, ved GIVSKUD ZOOs entré

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestil dit sommerhus, så du kan få de 20% rabat på entreen, i forhold til normalprisen, ved GIVSKUD ZOOs entré.