Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

GIVSKUD ZOO

Få en uforgelmmelig dag i dyrenes rige i GIVSKUD ZOO, nær Billund.

Når I lejer sommerhus i Jylland, får I 20 % rabat på entrebilletten til GIVSKUD ZOO.

Sådan opnår du rabat i GIVSKUD ZOO: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Jylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe til GIVSKUD ZOO. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til GIVSKUD ZOO. 

Der skal fremvises et gyldigt NOVASOL lejebevis ved indgangen, sammen med rabatvoucheren. 

 

Kom helt tæt på dyrene i GIVSKUD ZOO

Rabat til GIVSKUD ZOO

Tag familien med på safari i jeres egen bil, eller kør med GIVSKUD ZOOs safaribus og kom helt tæt på dyrene. Kør ud over den amerikanske prærie med de store bisonokser, og oplev den afrikanske savanne, hvor giraffer og zebraer krydser vejen lige foran jer.

Fortsæt ind i de farlige løvers territorium, og mærk gyset, når de store katte lister rundt lige uden for jeres bil – hvis I da tør? Løveflokken i GIVSKUD ZOO er den største i Danmark, så I er altid sikre på at se mange løver.

Husk også at besøge det store tropehus med parkens livlige rovdyr, de sydamerikanske kæmpeoddere, der svømmer i deres bassin og bliver fodret, mens I kigger på.

Gennem det meste af sæsonen er der hver dag fodring af blandt andet ulve og gorillaer. Børnene kan endda hjælpe zoo-guiden med at fodre kamelerne.
 

 

 

Tilbage til fortiden

GIVSKUD ZOO rabat

I GIVSKUD ZOO kan I også tage på tidsrejse mange millioner år tilbage i tiden og opleve fortidens giganter, dinosaurerne. I kan se 50 forskellige dinosaurmodeller i naturlig størrelse, blandt andet den store Argentinosaurus og den farlige Tyrannosaurus rex. Det bliver en kæmpe oplevelse for både store og små!

Når I er mætte af dyreoplevelser, byder GIVSKUD ZOO på leg, hygge og nærvær for store og små. Kig forbi den nordamerikanske tipilejr, hvor børnene kan bage snobrød over bål og vaske guld på ægte guldgravermanér. Lad børnene give den gas på de kæmpestore legepladser, mens I slapper af. Og familiens mindste medlemmer vil uden tvivl også elske legepladsen med "klappegeder".

I kan nemt få en hel feriedag til at gå i GIVSKUD ZOO.
Det er muligt at købe mad og drikke i parken, og I er også velkomne til at medbringe egen madpakke.

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestil dit sommerhus, så du kan få de 20% rabat på entreen, i forhold til normalprisen, ved GIVSKUD ZOOs entré.