Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

20% på Knuthenborg Safaripark

Sommerhus med rabat til Knuthenborg Safaripark

Bestiller du et sommerhus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster og få 20 % rabat på entreen til Knuthenborg Safaripark, i den periode du har lejet sommerhuset. 

Sådan får du rabatten 
 
For at få rabatten, skal du via det link du har fået til din booking, udskrive rabatkuponen og tage den med til Knuthenborg Safaripark. Når du afleverer den ved indgangen, får du 20 % rabat på billetterne.
 
Knuthenborg Safaripark - savannen

Nordeuropas største safaripark 

Besøg Nordeuropas største safaripark, hvor du kan opleve fritgående næsehorn, giraffer, zebraer og meget mere, helt tæt på.

Du kan også tage familien mere end 65 millioner år tilbage i tiden, når I på jeres vandring gennem årets nyhed ”Dinosaurskoven” støder på livagtige og brølende dinosaurer som Triceratops og Tyrannosaurus Rex.

Slut dagen af med en tur i Limpopoland, hvor du kan boltre dig på vandlegepladsen, få et sug i maven i vores forlystelser, en lækker frokost, samt kaffe og is.  

 

Knuthenborg Safaripark

KÆMPE NYHED 2018

Tag familien mere end 65 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Vilde oplevelser i Limpopoland 

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

 

Knuthenborg Safaripark rabat

Fantastiske oplevelser med dyr fra hele verden

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.