Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.00, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Få rabat til LEGO House

LEGO House Billund

Lejer du sommerhus langs Vestkysten, i Østjylland, på Djursland samt ved Aarhus kan du købe billetter til den ultimative LEGO® oplevelse i LEGO House via dansommer og spar 40 DKK i forhold til onlinepris. Besparelsen udgør 70 DKK i forhold til billetpris ved køb i LEGO HOUSE. 

Billunds nye LEGO® attraktion

Er du klar til den ultimative LEGO® oplevelse, hvor kreativitet, leg og aktivt samvær forenes med verdensklasse værtskab. 25 millioner LEGO klodser og et væld af legemuligheder venter på dig og din familie i LEGO House. Programmér robotter i Robo Lab. Lav din egen film i Story Lab. Byg flotte fisk i Fish Designer og se dem komme til live i det digitale akvarium. 

Velkommen i LEGO House

LEGO® House byder på kreative oplevelser i vores seks Oplevelseszoner samt fri leg i LEGO Square og på legepladserne på husets ni tagterrasser. Start din tur ved Tree of Creativity – én af verdens største LEGO byg. Træd ind i Masterpiece Gallery, og se nogle af verdens vildeste LEGO mesterværker – bygget af verdens største LEGO fans! Og fortsæt derefter ind i Oplevelseszonerne. 

LEGO HOUSE Red Zone

Rød Zone – Sæt skub i kreativiteten

Forestil dig et uendelig vandfald af LEGO klodser. Et hav af farver. Hvad ville du bygge? I Rød Zone kan kreativiteten få frit løb. Skab et mesterværk eller løs udfordringer med de søde Play Agents. Vi lover dig at du helt sikkert ikke kommer til at mangle LEGO klodser.

Grøn Zone – Historier og rollespil 

Vil du være helt i din egen film? Så kig forbi Grøn Zone, og skyd årets blockbuster. Du kan også udforske vores LEGO verdener og opdage skjulte historier. Eller hvad med at bygge din egen unikke LEGO minifigur og smække den på forsiden af et magasin?  

LEGO House - Blue Zone

Blå Zone – Leg med logik 

Befri mammutter fra isen med intelligente robotter på en arktisk ekspedition. Byg din egen racerbil, og test dens evner på banen – hvilken er hurtigst? Eller bliv byarkitekt for en dag, og styr en storby. I Blå Zone gearer vi op for både leg og logik.

Gul Zone – Leg med humøret 

Kan en fisk ha’ stritører? I Gul Zone laver du reglerne. Byg et LEGO havdyr og slip det løs i det digitale akvarium. Tag en slapper i blomsterhaven, hvor du kan bygge LEGO blomster og plante dem på engen. Eller design et klodset insekt, og lad det danse gennem junglen. 

Praktiske oplysninger 

Få at opnå rabatten på billetterne, skal du benytte det link, som du finder i din MyBooking. Linket aktiveres 24 timer efter du har bestilt et sommerhus. 

Der kan ikke købes billetter til LEGO House på dansommer´s lokale servicekontorer, ligesom der ikke kan opnås rabat ved indgangen til LEGO House mod forevisning af et dansommer lejebevis. 

Rabatten er gældende ved leje af sommerhus i Jylland.