Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Rabat til LEGOLAND

Når I lejer et sommerhus i Danmark hos dansommer, kan I købe billetter til LEGOLAND med gode fordele. Køber I billetterne på forhånd, kan I desuden springe køen over og gå direkte i parken. 

Jeres fordel: køb 1 voksenbillet og få 1 gratis børnebillet. 

Det er også muligt, at købe ekstra børne- og voksenbilletter. 

Sådan opnår du rabatten:

  • Efter bestilling af sommerhus hos dansommer, vil du i din MyBooking få adgang til et link, hvor du kan købe LEGOLAND billetter. Billetterne modtages derefter på mail og skal fremvises i LEGOLAND.
  • I kan også købe billetter på et af de lokale dansommer kontorer i Danmark. 
  • I kan også købe billetter ved indgangen til LEGOLAND mod forevisning af et gyldigt dansommer lejebevis.

Kom til Halloween i LEGOLAND i efteråret. Parken er fuld af uhygge og flot udsmykket. 

Halloween i LEGOLAND

Halloween i LEGOLAND® 

d. 7. oktober - 4. november

Kom til uhyggeligt hyggelige dage i LEGOLAND®, når vi åbner dørene for Halloween i LEGOLAND®. Parken er pyntet flot op med sjove LEGO® halloween-detaljer og tusindvis af græskar.

I perioden 6. - 28. oktober vil der desuden være masser af Halloween aktiviteter:
LEGOLAND® indtages af skræmmende hyggelige væsner, som skaber uhygge i alle kroge. Besøg dem i Brick or Treat-husene, mød dem rundt i parken og ved vores halloween aktiviteter.

Halloween i LEGOLAND

Halloween by Night 

d. 13.–20. + d. 27. oktober

Det bliver lidt ekstra (u)hyggeligt, når mørket falder på, og de flotte detaljer får ekstra stemning af parkens mange lys. Begiv jer ud på Brick or Treat-ruten og besøg de uhyggelige væsner i deres huse. Tag en tur i mørket i flere af parkens forlystelser, bliv skræmt fra vid og sans i Ghost - The Haunted House, når det bliver hjemsøgt, og slut aftenen af med det flotteste halloween-fyrværkeri, når vi holder aften åbent.

Pssst: Det er ikke kun om aftenen, LEGOLAND® holder halloween: Også om dagen kan I deltage i de mange spændende halloween-aktiviteter og konkurrencer. Så gå ikke glip af en flot park fyldt med et spændende halloween-program! Det bliver (u)hyggelig godt!

Vi glæder os til at se jer til Halloween!