Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Rabat til LEGOLAND

LEGOLAND 50 år

LEGOLAND fejre 50 års fødselsdag i 2018. Kom og vær med til den store fødselsdagsfest!  

Der er altid masser af sjov og underholdning i LEGOLAND, men i år er der skruet ekstra op for de sjove oplevelser. 

d. 2.juni kan I komme med til kæmpe fødselsdagskoncert, hvor en perlerække af børnenes favoritter kommer og underholder. Oplev b.la. Onkel Reje, Joey Moe og Sigurd Barret. Parken er fuld af sjove fødselsdageaktiviteter hele dagen. 

d. 26-30. juni kan I være med til LEGO® World Tower, hvor I kan være med til at bygge verdens højeste tårn af LEGO®. 

Som gæster hos dansommer kan I få rabat på billetter til LEGOLAND

Køb én voksenbillet til fuld pris og få én fribillet til et barn (3-12 år) – kun med gyldig NOVASOL/dansommer lejebevis. Kampagnebilletten er kun gældende for 1 besøg af 2 personer, som følges ad (1 voksen og 1 barn 3-12 år)

Du kan bestille billetterne samtidig med at du bestiller sommerhuset til ferien. Alternativt, hvis du allerede har bestilt sommerhuset, kan du kontakte vores salgsafdeling på tlf. 3914 3300 eller dansommer@dansommer.dk for at bestille billetterne. 

Bestilte billetter afhentes sammen med nøglen til sommerhuset på det lokale dansommer servicekontor. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med rabatter. 

LEGOREDO® - EVEN WILDER

LEGOLAND Cano

LEGOLAND® er blevet endnu mere yehaaa! Vi fylder 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjeren, for LEGOREDO® Town er vildere end nogensinde! Nu kan I flyve som ørne: I årets nyhed, Flying Eagle, mærker I suset i maven, når rutsjebanen kaster sig ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO dyr. Også LEGO Canoe står som ny, helt flot og klar til vores 50. sæson. Så kom ind og oplev det vilde vesten i LEGOLAND - større, vildere og flottere end nogensinde!

Ninjaer, høvdinger og sug i maven

LEGOLAND Ninjago

Ninjaerne inviterer i biffen til deres helt nye LEGO NINJAGO 4D-film, som I kun kan opleve i LEGOLAND. I kan også se det hele lidt fra oven i LEGOTOP® eller hoppe på LEGO® Toget og finde det næste sug i maven. Høvding Langøre venter med snobrød i indianerlejren, og I kan få jeres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Når I er klar til action, kan I bekæmpe det onde i den flotte 3D-oplevelse i LEGO NINJAGO The Ride, få sug i maven med frit fald i Polar X-plorer og vaske guld til den store medalje. Vi glæder os til en endnu vildere sæson med jer i LEGOLAND.