Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Ree Park Safari

20% rabat på entrebilletten til Ree Park Safari

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie. Kom helt tæt på dyrenes verden, når du lejer et sommerhus i Østjylland. 

Land Rover Safari

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr. 

Vilde dyreaktiviteter

Gå ikke glip af dagens mange sjove dyreaktiviteter, hvor Danmarks eneste geparder jager føden med 70 km/t, de energiske lemurer springer rundt efter frugter og odderne flokkes om føden. Guiden fortæller om dyrene, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål. 

Abeskøn gåtur

Besøg de skønne abeøer og mød nysgerrige lemurer, frække dødningehovedaber og flere andre abearter.

Spændende dyr på Naturscenen
Nyd en fantastisk fremvisning på Naturscenen med alt fra kloge grise til fascinerende og farvestrålende fugle. Du får en stor oplevelse i dyrenes verden.

Kamelridning
Stig ombord på ørkenens skib. Prøv en sjov ridetur på én af vores store kameler. Voksne er også velkomne.

Stor naturlegeplads
Slip børnene løs på den store naturlegeplads. De stribede naboer skal nok holde øje: Tigrene bor nemlig lige ved siden af! 

Nyhed 2016

Ree Park - Amerika Expressen

Fra den 21. maj 2016 kan du tage en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen.

Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bison, elge og sortbjørne.

Se mere på reepark.dk