Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Sagnlandet Lejre

Tag til Sagnlandet Lejre med dansommer

og spar 33 % på entreen

I Sagnlandet Lejre kommer du tilbage til oldtiden, hvor du blandt andet kan møde vikingekvinder, jernaldermænd, stenalderjægere og håndværkere.

33 % rabat med dansommer

Lejer du et sommerhus på Sjælland eller Lolland/Falster hos os, kan du få 33 % rabat på entreen til Sagnlandet Lejre. For at du kan få rabatten, skal du udskrive rabatkuponen fra din booking og aflevere den ved indgangen til Sagnlandet Lejre. Du får adgang til din booking, via linket i den mail du får, når du har booket. Når bookingen er betalt, skal du blot klikke på deres logo og så kommer rabatkuponen frem. 

Udforsk Sagnlandet og få en oplevelse for hele familien

I Sagnlandet Lejre er der ikke kun noget at se på, men også en hel del aktiviteter for hele familien. Sejl i stammebåd, lav mel og brødkiks på jernaldermaner eller led efter skatte i det arkæologiske værksted. Smag, føl, lugt og leg med, når fortiden vækkes til live.

Der foregår altid noget særligt i Sagnlandets, se hvad i deres sæsonprogram på www.sagnlandet.dk. Måske er det I jeres ferie, I kan afprøve jeres evner med bue og pil, møde de handlende vikinger, snitte en træske, uddanne jer til jernalderkrigere eller noget helt femte.

Ferie i sommerhus med oplevelse

Så lej et sommerhus på Sjælland eller øerne og oplev oldtiden i Sagnlandet Lejre. Alt efter årstiden er der forskellige oplevelser og aktiviteter, specielt om sommeren hvor Sagnlandet indtages af af folk fra alle tidsaldre og det hele bliver til et levende museum. 

Gå rundt i mellem vikingere og oldtidsfolk og oplev hvordan de levede den gang. Du kan prøve kræfter med Krigertræning, eller du leder efter gamle skeletter og skjulte skatte som Arkæolog for en dag og meget meget mere. Tjek på www.sagnlandet.dk hvad der netop sker i din ferie.