Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-17.00, Lørdag: 09.00-13.00

menu icon Menu
submenu icon

Sagnlandet Lejre

33 % rabat med dansommer

Sådan opnår du rabatten til Sagnlandet Lejre: 

24 timer efter bestilling af sommerhus på Sjælland, Lolland eller Falster, vil du få adgang til en rabatvoucher i MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe i Sagnlandet Lejre. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til Sagnlandet Lejre. 

 

Udforsk Sagnlandet og få en oplevelse for hele familien

I Sagnlandet Lejre er der ikke kun noget at se på, men også en hel del aktiviteter for hele familien. Sejl i stammebåd, lav mel og brødkiks på jernaldermaner eller led efter skatte i det arkæologiske værksted. Smag, føl, lugt og leg med, når fortiden vækkes til live.

Der foregår altid noget særligt i Sagnlandets, se hvad i deres sæsonprogram på www.sagnlandet.dk. Måske er det I jeres ferie, I kan afprøve jeres evner med bue og pil, møde de handlende vikinger, snitte en træske, uddanne jer til jernalderkrigere eller noget helt femte.

Ferie i sommerhus med oplevelse

Så lej et sommerhus på Sjælland eller øerne og oplev oldtiden i Sagnlandet Lejre. Alt efter årstiden er der forskellige oplevelser og aktiviteter, specielt om sommeren hvor Sagnlandet indtages af af folk fra alle tidsaldre og det hele bliver til et levende museum. 

Gå rundt i mellem vikingere og oldtidsfolk og oplev hvordan de levede den gang. Du kan prøve kræfter med Krigertræning, eller du leder efter gamle skeletter og skjulte skatte som Arkæolog for en dag og meget meget mere. Tjek på sagnlandet.dk hvad der sker netop i din ferie.