Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-20.00, Lør: 08.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Sommerhus og cykelferie

Lej cykler til sommerhusferien

dansommer kan nu tilbyde leje af cykler sammen med sommerhuset i områderne, Søndervig, Rømø, Djursland og Marielyst området. Da det er individuelle aftaler der er lavet i de forskellige områder, anbefaler vi, at du læser om det enkelte område, hvor du har valgt at leje sommerhus i. Du finder beskrivelserne i menuen her til venstre.

Sommerhus og cykler

Holder I ferie i et sommerhus giver det ekstra frihed, når man ikke behøver at starte bilen, for at f.eks. hente brød ved bageren. Eller hvad med at cykle en tur til havnen efter is, at cykle en tur til købmanden eller pakke en madkurv og bare lade pedalerne tage jer på eventyr i lokalområdet. Lejer I et sommerhus i et af de områder i Danmark, hvor vi tilbyder leje af cykler, kan I vælge at leje cyklerne med. Så slipper I for at skulle slæbe jeres egne med hjemmefra.
 

Hvordan bestiller du cykler?

Når du har bestilt et sommerhus modtager du en mail fra os med et link. Når du klikker på det, kommer du ind på din booking, også kaldet "My Booking", på vores hjemmeside, og her kan du nederst på siden bestille cykler. Du kan naturligvis også bestille telefonisk ved det enkelte servicekontor. Du kan læse om det på deres side for cykeludlejning i menuen her til venstre.

Hvad koster det at leje cykler

Priserne er lidt forskellige for hvert område. Men du kan se dem under de forskellige beskrivelser i menuen.