Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

WOW-Park

Sådan opnår du rabatten til WOW-Park: 

24 timer efter bestilling af sommerhus i Sønderjylland eller Vestjylland, får du adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe i WOW-Park. Rabatten fratrækkes direke ved indgangen til WOW-Park. 

Husk at tjekke parkens åbningstider, inden du planlægger dit besøg. 

 

 

Få rabat til WOW PARK

I WOW-Park er der gode oplevelser for alle 

I den flotte park er der sjove, udfordrende og anerledes oplevelser for hele familien. Mellem de smukke træer kan I kaste jer ud i mange forskellige aktiviteter. I kan klatre rundt oppe i trækronerne, hvor der er gangbroer og svingbaner. På turen rundt kommer I b.la. fordi fine trætop-hytter. Aktiviteterne oppe i træerne er for dem med god balance. 

På landjorden er der også fuld af sjov og naturen byder indenfor til leg. I de underjordiske huler kan I lede efter Trolden, som skulle holde til i WOW-Park.

I den sjove labyrint kan I sammen teste jeres stedsans. Alle aktiviteter foregår i de smukke omgivelser, som i sig selv er en dejlig oplevelse. 

I parken kan I også hilse på de søde klappe geder, som laver løjer og som gerne vil nusses. 

 

 

WOW PARk 15 % rabat med dansommer

Alt hvad I skal bruge til en hel dag i WOW-Park  

I WOW-Park er der ikke kun fokus på kvalitetsoplevelser. I parken er der også flere muligheder for, at spise godt og ikke mindst sundt. I cafeen og restauranten kan I købe lækker mad og drikke, som giver det helt rigtig brændstof til de mange aktiviteter. Her kan I b.la. smage pølser fra den lokale slagter uden tilsætningsstoffer, drikke økologisk juice og gourmet kaffe. I kan sætte jer på et tæppe under træerne eller benytte den borde og bænke, som er sat op rundt i parken. 

Der er også rigtig gode forhold til jer, som gerne vil lave en god madkurv og spise i parken. I kan også tage grillpølser med, som I kan smide på risten over åben ild. I kan også købe udstyr til en gang popcorn over bål. Det er rigtig hyggeligt at samles om bålet og ungerne vil elske at se popcornene springe op. 

 

 

Efterårsferie i WOW Park

Sjove og kreative oplevelser i efterårsferien 

Besøger I WOW-Park i efterårsferien, kan I glæde jer til masser af sjove timer i parken. I skal selvfølgelig en tur rundt på banerne i parken og opleve den efterårsklædte skov. Men der er også masser af mulighed for, at slippe fantasien løs og kaste jer ud i kreativ leg. I parkens Krea-værksted kan I lave sjove figurer, en fin dekoration eller noget hel andet. Her er pålads til fri leg og sjove ideer. 

Efterårsferie er også lig med masser af uhygge (på den gode måde).

D. 16. oktober er der Halloween stemning i WOW-Park. Kom og deltag i den store udklædningskonkurrence, hvor der kan vindes årskort til hele familien (max. 6 pers.). Så find dit bedste Haloween kostume frem og mød op i parkens café kl. 12, hvor vinderen kåres. Konkurrencen er for børn i alderen 0-12 år.