Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.00, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

WOW-Park

Sådan opnår du rabatten til WOW-Park: 

24 timer efter bestilling af sommerhus i Sønderjylland eller Vestjylland, får du adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe i WOW-Park. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til WOW-Park. 

Husk at tjekke parkens åbningstider, inden du planlægger dit besøg. 

 

 

Få rabat til WOW PARK

I WOW-Park er der gode oplevelser for alle 

I den flotte park er der sjove, udfordrende og anderledes oplevelser for hele familien. Mellem de smukke træer, kan I kaste jer ud i mange forskellige aktiviteter. I kan klatre rundt oppe i trækronerne, hvor der er gangbroer og svingbaner. På turen rundt kommer I bl.a. fordi fine trætop-hytter. 

På landjorden er der også fuld af sjov og leg. I den underjordiske hule, kan I lede efter Trolden Max, som skulle bo i WOW-Park.

I den sjove labyrint kan I sammen teste jeres stedsans. Alle aktiviteter foregår i de smukke omgivelser, som i sig selv er en dejlig oplevelse. 

I parken kan I også hilse på de søde klappegeder, som laver løjer og som gerne vil nusses. 

Sommerferieaktiviteter i WOW-Park 

Hele sommerferien er der masser af sjove og spændende aktiviteter i WOW-Park. Aktiviteterne er både for børn og voksne. I kan f.eks. lærer hvordan I nemmest tænder et bål og børnene kan være med til at bygge en svævebane i skoven. I kan også tage med på insektsafari, hvor I kan lærer en masse om skovens små dyr og være med til insektvæddeløb. Hele familien kan også deltage i labyrintkonkurrencer, hvor der kan vindes lækre, økologiske is. 

www.wowpark.dk kan I læse mere om de mange gode sommeraktiviteter. 

 

 

 

Alt hvad I skal bruge til en hel dag i WOW-Park  

I WOW-Park er der fokus på kvalitetsoplevelser. Dette gør sig også gældende i parkens café, hvor der er flere muligheder for at spise godt og ikke mindst sundt. I cafeen kan I købe lækker mad og drikke, som giver det helt rigtige brændstof, til de mange aktiviteter. Her kan I bl.a. smage pølser fra den lokale slagter uden tilsætningsstoffer og købe økologisk juice samt gourmetkaffe. I kan sætte jer på et tæppe under træerne eller benytte de borde og bænke, som er sat op rundt om i parken. 

Der er også rigtig gode forhold for jer, som gerne vil lave en god madkurv og spise i parken. I kan f.eks. tage grillpølser med, som I kan smide på risten, over åben ild. I kan også samles om bålet til en omgang popcorn eller snobrød.

I parken kan der købes bålpander samt majskorn og snobrødsdej. Det er nemlig altid rigtig hyggeligt at samles om bålet, og ungerne vil elske at se popcornene springe op.

 

WOW-Park - En anderledes forlystelsespark