Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-17.00, Lørdag: 09.00-13.00

menu icon Menu

Få 5% rabat hos Fishtrip

Få 5% rabat på fisketure i Danmark

Fisketure med Fishtrip

Firmaet Fishtrip arrangerer alt indenfor fisketure, både med en kutter, en lejet båd eller fra kysten. Som dansommer gæster får I 5 % rabat på lige præcis den fisketure I ønsker jer, når I bestiller hos Fishtrip.  Fishtrip gør det lettere at planlægge, bestille og betale jeres hyggelige og sjove fisketur i Danmark. Hos Fishtrip kan I også få hjælp til at arrangere private fisketure med hele familien eller alle vennerne. Se de mange muligheder på: fishtrip.dk.

En fisketur giver mulighed for action, samvær og sjov. Fishtrip samarbejder med seje og ikke mindst meget passionerede lystfiskere i hele Danmark, så uanset hvor I gerne vil smide snøren i vandet, så kan det hele arrangeres sammen med Fishtrip. En tur på havet giver altid mange gode grin, masser af familiehygge og dejlige oplevelser. Her er der god tid til at nyde det hele og få en masse fisk på krogen. Uanset om I er erfarne lystfiskere som søger nye fiskeoplevelser eller om lystfiskeri er noget helt nyt for jer, så vil guiderne altid sørge for en god dag til alle.

Hos Fishtrip kan der også sørges for, at der bliver serveret mad og drikkevarer i løbet af fisketuren. Vil I gerne vide mere om det område som I fisker i, så kan I få en lokalkendt guide med som kan fortælle en masse om både fisk og området. Vil I have en totaloplevelse, så kan I også få en kok med, som kan tilberede jeres fangst på turen.

  • Frisk luft i lungerne - Kom ud på havet og få masser grin og dejlige timer sammen. Der er masser tid til familiehygge samtidig med, at I får nogle fisk på krogen. 
  • Hjælp til alle - Vores guider er klar til at hjælpe gæster i alle aldre og på alle niveauer med at komme godt fra start på fisketuren. I er velkomne til at tage jeres fangst med hjem, så I kan imponere familie og venner, samt smage på de friskfangede fisk. 

Sådan bestiller I:

I skal blot kontakte Fishtrip direkte og få planlagt jeres fisketur. I kan ringe på 5015 5196, hverdage mellem 9.00-17.00 eller skriver en mail på kontakt@fishtrip.dk og fortæller hvor, hvornår og hvor mange I gerne vil ud og fiske. I må meget gerne oplyse om I viol bruge jeres eget grej eller om I vil leje det.

For ar opnå rabatten, skal I ved bestilling oplyse denne kode:  DANSOMMERFISHTRIP