Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu

Sommerhus med hund tilladt

Lej sommerhus med hund tilladt

Ferietid er familietid og kæledyret er et vigtigt medlem af familien! Hunden nyder på samme måde som dens "mennesker" lange spadsereture, hyggelige stunder med leg, afslappende timer i skyggen eller "vandsport" på stranden. Den hører med til billedet af en harmonisk familieferie.

Hos dansommer må man, i en lang række sommerhuse, gerne medbringe sit kæledyr. Vi har opdelt disse sommerhuse i 2 kategorier: "husdyr tilladt" og "særligt husdyregnet". Når I skal finde frem til et sommerhus, hvor jeres hund gerne må være, skal I blot vælge søgekriteriet "Husdyr tilladt" og markerer dette med et "ja". Så får I alle de sommerhuse frem, som gerne tager imod de firbenede feriegæster. 

Det er nemt og bekvemt at have hunden med på ferie i sommerhus 

Begge huskategorier tillader max. 2 husdyr af arterne: hund, kat, kanin, marsvin, hamster og skildpadde. Når du f.eks. tager din hund med i sommerhus, skal du heller ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til rengøring. Det er ganske gratis at tage jeres hund med på ferie i et sommerhus fra dansommer. I skal bare huske at rydde op efter hunden og gøre rent ved afrejse som normalt. I kan naturligvis også vælge at tilkøbe en slutrengøring, så svinger vi støvsugeren i sommerhuset. 

Når du bestiller dit feriehus, er det en god idé altid at oplyse, om du medbringer husdyr.

Hvis I har behov for at medbringe flere husdyr end huset tillader, bedes I kontakte dansommers salgsafdeling: tlf.: 3914 3300 eller pr. e-mail: booking@dansommer.dk