Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-20.00, Lør: 08.00-15.00

menu icon Menu

Find jeres sommerhus i Danmark

Har I nogle helt særlige ønsker til det sommerhus I skal holde den næste ferie i eller vil I gerne have sendt et par gode bud på sommerhuse direkte til jeres mailboks, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Vores salgsafdeling er altid klar til at hjælpe jer med at finde frem til det sommerhus, der passer bedst til feriedrømmene. De kan lynhurtigt finde et par muligheder frem, som I så kan kigge på derhjemme - i ro og fred. De er også altid klar til at besvare jeres spørgsmål omkring det at leje et sommerhus. 

Vores mange lokale servicekontorer i Danmark hjælper også meget gerne med at få bestilt et dejligt sommerhus. Medarbejderne på de lokale kontorer kender områderne og ikke mimdste sommerhusene. Så kommer I forbi et dansommer kontor, skal I endelig bare kigge ind og få en snak om mulighederne for at leje sommerhus i området. 

Sommerhusferie i Danmark

BonBon Land

Der er så mange dejlige områder i Danmark, hvor du og familien kan holde en skøn ferie. Den lange kyststrækning giver de allerbedste betingelser for en skøn ferie ved havet. Sommerhusene der ligger ganske tæt på havet er også i høj kurs. Nyd at kunne smutte ned til vandet og tag en frisk morgendukkert eller nyd den smukke solnedgang fra terrassen.

Oplevelser af alle slags

Grønne skove, søer, smukke hedeområder, åer, og bakketoppe åbner op for smukke naturoplevelser. Den danske natur er både til rekreation og aktiv ferie på cykel eller gåben. Lav en god madkurv og smut ud og find en skøn plet i solen, hvor I kan nyde et par timers afslapning. Der er bare noget ganske særligt ved at spise frokost i det grønne.

Danmark bugner at oplevelser. Sjove forlystelsesparker med rutsjebaner, vandland og karuseller ligger spredt i hele landet. Et hav af museer med udstillinger af alle slags finder I også nemt på turen rundt i Damark. Hyggelige købstæder med charmerende gågader og større byer med et væld af butikker, kan stille shoppelysten. De mange slotte og herregård er også gode udflugtsmål, hvor I kan leje grever og grevinder for en dag. 

Feriedage med masser af aktivitet og fede oplevelser 

Ferie i Danmark er også oplagt for jer som gerne vil være aktive. Både til lands og til vands kan I få rørt kroppen, samtidig med at I får masser af nye, sjove oplevelser sammen. Lej en kano og sejl ud på en af de mange åer og søer. Hop på cyklen og smut ned til den nærliggende havn hvor I kan købe friske fisk til grillen. I kommer helt sikkert forbi en lille gårdbutik på vejen, hvor I kan forsyne jer med kartofler, jordbær og andre lækre sager. Tag fiskestangen med og hold en feriedag i fiskeriet tegn. Prøv kræfter med surfbrættet eller flyv med drager når vinden frisker op. Når solen står højt på himlen, er det nok en dejlig dag på stranden der lokker. Afslapning og leg i vandet og på stranden giver dejlige ferieminder for hele familien.    

Hold ferie lige om hjørnet, men alligevel langt hjemmefra – vælg sommerhusferie i Danmark. Hos dansommer finder I et bredt og varieret udvalg af sommerhuse i hele Danmark.