Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lørdag: 09.00-15.00

menu icon Menu

Feriehuse og ferielejligheder i Tyrkiet

Elsker i solen, strande og havet? Elsker I antikke steder, kultur og god mad? Så er Tyrkiet lige noget for jer!

Tyrkiet har efterhånden placeret sig blandt danskernes favoritter, når ferien står for døren. Særligt eftertragtet er rivieraen med det vidunderlige klima og de kilometerlange sandstande, hvor solen forkæler indbyggere og turister hele 320 dage om året. Det giver fantastiske betingelser for en skøn familieferie i Europa.

Oplevelser til jeres ferie i Tyrkiet 

Der er dog ikke kun klimaet, der lokker gæster til fra hele verden. Den gamle tyrkiske kultur giver så mange overraskelser og oplevelser, at en uge sjældent er nok. Vores feriehuse, villaer og ferielejligheder er glimrende udgangspunkter for ture eller udflugter til tyrkiske seværdigheder.
Privat atmosfære og individuelle interesser.

Ferie i private rammer - lej feriehus i Tyrkiet 

Fælles for vores ferieboliger er den private atmosfære, der står i skærende kontrast til de store betonhoteller langs kysten. Den individuelle feriebolig giver ligeledes mulighed for at kombinere hele familiens ønsker. Børnene elsker god plads, få restriktioner og ikke mindst swimmingpoolen. De voksne nyder især den rolig atmosfære, hygge og afslapning og muligheden for pludslige indskyldelser og uventede opdagelser.

Viser 0 af 0 resultater
    Se flere ferieboliger eller filtrer din søgning så den passer til netop det du søger
    Flere boliger/Filtrer

    Vores regioner i Tyrkiet

    Tyrkiet