Om dansommer

dansommer er en af Danmarks førende og første formidlere af kvalitets- og luksusferiehuse. Vi har erfaring med udlejning af feriehuse gennem mere end 40 år, derfor ved vi noget om kvalitet og behov. Vores filosofi er enkel: Vi tager udgangspunkt i lejernes, ejernes og samarbejdspartnernes behov.

Hos dansommer er målet, at kunne tilbyde sommerhuse af alle slags - til alle feriedrømme. 

 

Feriehusudlejning gennem mere end 40 år

Sådan har det været, siden Niels Nymark i 1976 grundlagde det, der dengang hed Jydsk Sommerhusudlejning og senere, i 1979, fik det endelige navn dansommer. Startskuddet var 425 sommerhuse over hele Danmark, en halvtids ansat og et intensivt tysk-kursus til direktøren. Det er siden blevet til feriehuse over hele Europa.

dansommer er stadig et af de største sommerhusudlejningsburauer i Danmark og tilbyder en bred vifte af alle slags sommerhuse i Danmark. I dag er dansommer en del af NOVASOL gruppen, som udlejer ferieboliger på tværs af hele Europa. Det betyder, at der hos dansommer nu kan lejes sommerhuse og ferieboliger, ikke kun i Danmark, men i 22 lande. 

Vi håber du har lyst til at lære os nærmere at kende – som ejer eller lejer af et sommerhus – du skal være hjertelig velkommen.

NOVASOL Gruppen

NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 57 servicekontorer i Europa. Endvidere beskæftiger NOVASOL flere end 2.300 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer mere end 50.000 feriehuse i 22 lande.  NOVASOL A/S er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer.