search

Feriebolig Spanien

År efter år er Spanien med i Top 5 over de mest efterspurgte feriedestinationer. Spanien kan også altid, og hele året, tilbyde skønne kulisser for en vellykket ferie i Sydeuropa. Det solrige klima, de endeløse strande ved det blå hav, de mange spændende attraktioner, de sprudlende storbyer, den lækre gastronomi samt de idylliske og autentiske landsbyer sikre, at der er noget for alle, uanset alder og feriedrømme. Kombineret med det faktum, at det er nemt at finde en god og passende feriebolig i Spanien, fuldender Spanien som feriedestination.

Lej feriebolig i Spanien nær de smukke strande

Feriehus og Feriebolig i Spanien

Kan I godt lide mere private rammer for jeres ferie, så er en feriebolig i Spanien et rigtig godt valg. I de private feriehuse kan I nemlig selv planlægge jeres ophold, alt efter hvad der passer til jeres ønsker samt vælge den type feriebolig i Spanien. som dækker jeres behov.

Blandt de mange ferieboliger i Spanien finder I både helt klassiske, spanske feriehuse, store og moderne villaer samt hyggelig feriehuse med masser af atmosfære. Det solrige klima i Spanien indbyder til forfriskende svømmeture og I finder derfor også et stort udvalg af ferieboliger med pool i Spanien, enten private eller fælles pools.

Hvad enten I gerne vil leje en feriebolig Spanien nær de mere kendte turistbyer langs f.eks. Solkysten eller I hellere vil opholde jer i mindre landsbyer, med udsigt over bjerge, så kan I finde det blandt vores ferieboliger.

Ferielejlighed i Spanien

I Spanien kan I også nemt finde en god ferielejlighed, hvis I f.eks. ikke har brug for plads til mere end 2 eller hvis I gerne vil holde ferie I Spanien med adgang til fælles faciliteter som f.eks. en udendørs pool.

En stor del af de ferielejligheder, der udlejes i Spanien, findes langs kysten i områderne Costa Dorada, Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol og Costa Calida. Vælge I at leje en ferielejlighed i Spanien, vil lejligheden ofte ligge i et såkaldt kompleks med adgang til f.eks. en eller flere pools, sportsfaciliteter og legepladser. Typisk vil der også være kort afstand til en af Spaniens mange lækre badestrande.

At leje en ferielejlighed i Spanien kan altså både være et godt match for par samt for familier, hvor der gerne må være aktiviteter for børn.

Lej feriehus i Spanien med pool

Lej feriebolig i Spanien til en alsidig ferie 

Spanien giver jer rigtige gode betingelser for både at dyrke badeferie, i stor stil, samt for at få nye og imponerende ferieminder med hjem fra jeres ophold. Den lange kyststrækninger er et eldorado for strandglade feriegæster. Som perler på en snor afløser den ene hvide badestrand den anden, hvor det blå hav både er legeplads og et forfriskende pift, på de varmeste dage.

Spanien kan også både friste med ture til de større og mere turistprægede byer som f.eks. Malaga og Marbella. I disse byer er der altid gang i den og et udbud af butikker og spisesteder som favner bredt. Spanien har også de mest idylliske landsbyer, både langs kysten og oppe i de mere bakkede områder. Her møder I det mere autentiske Spanien også når det kommer til indkøb af lokale vare samt ægte spanske madoplevelser.

Den spanske natur rummer kyst, bjerge, grønne dale og flade sletter, alt efter hvor I vælger at leje en feriebolig i Spanien. Besøg en eller flere af de i alt 15 nationalparker i Spanien, hvor 10 er på det spanske fastland mens de 5 sidste er fordelt på De Kanariske Øer og De Baleariske Øer. I alle nationalparker er der gode vandreruter, og mulighed for f.eks. mountainbiketure, hvis I gerne vil have pulsen lidt op

I Spanien findes desuden et væld af kultursteder, bl.a. slotte, borge, klostre og andre historiske vidnesbyrd - nogle af disse steder med mere end tusinde års historie bag sig.Der er middelalderlige landsbyer og fascinerende storbyer som Madrid, Barcelona og Sevilla, som alle oser af stemning med deres historiske monumenter, moderne arkitektur, seværdigheder samt kunst og mad i verdensklasse og naturligvis utallige shoppingmuligheder.

Besøg f.eks. byen Ronda når I lejer feriebolig i Spanien

Mallorca og De Kanariske Øer

Udover feriehuse på det spanske fastland, kan dansommer også tilbyde leje af ferieboliger på flere af de spanske øer, tilhørende de to øgrupper; De Kanariske Øer og De Baleariske Øer, 

Mallorca er en af de Baleariske Øer og må betegnes som det ideelle feriested, fordi øen på alle tidspunkter af året er lys og venlig. Mallorca er kendetegnet ved sin fred og ro - her foregår livet endnu i et behageligt tempo, og man kan lægge bekymringerne bag sig for kun at nyde naturens skønhed, de dejlige strande, befolkningens gæstfrihed og solens varme.

De Kanariske Øer har et mildt og behageligt klima, der ofte beskrives som "evigt forår", fordi temperaturen er nogenlunde konstant året rundt. Udover den storslåede, afvekslende natur møder man også et folk med en interessant historie og en særegen karakter - midtvejs mellem Europa, Afrika og Amerika - på disse øer.

Uanset hvor i Spanien ferien skal holdes, er det sikkert og vist, at man kan finde et solsikkert sted - året rundt.