Sommerhuse med hund tilladt

Ferietid er familietid og kæledyret er et vigtigt medlem af familien! Hunden nyder på samme måde som dens "mennesker" lange spadsereture, hyggelige stunder med leg, afslappende timer i skyggen eller "vandsport" på stranden. Hunden hører med til billedet af en rigtig god ferie, for HELE familien. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Lej sommerhus med hund tilladt

Hos dansommer må man, i en lang række sommerhuse, gerne medbringe sit kæledyr. Hos os finder I nemt et sommerhus med hund tilladt. Vi har nemlig opdelt disse sommerhuse i 2 kategorier: "husdyr tilladt" og "husdyrvenligt". Når I skal finde frem til et sommerhus, hvor jeres hund gerne må være, skal I blot vælge søgekriteriet "Husdyr tilladt" og markerer dette med et "ja". Så får I alle de sommerhuse frem, som gerne tager imod de firbenede feriegæster. 

Find nemt et sommerhus med hund tilladt

Det er nemt og bekvemt at tage i sommerhus med hund

Når I f.eks. tager din hund med i sommerhus, skal du heller ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til rengøring. Det er ganske gratis at tage jeres hund med på ferie i et sommerhus fra dansommer. I skal bare huske at rydde op efter hunden og gøre rent ved afrejse som normalt. I kan naturligvis også vælge at tilkøbe en slutrengøring, så svinger vi støvsugeren i sommerhuset. 

Når I bestiller jeres feriehus, er det en god idé altid at oplyse, om I medbringer husdyr.