Feriehuse ved havet

Der findes masser skønne sommerhuse i Danmark, men der findes kun ét af hvert. Nogle sommerhuse bliver altid tidligt udsolgt, så her gælder det om at være tidligt ude. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sommerhuse i 1. klitrække

Hvem drømmer ikke om at bo i 1. række til havet?  At vågne til lyden af bølgernes skvulpen og mærke den friske havbrise. Start dagen med en morgendukkert og derefter nyde morgenmaden under åben himmel, med udsigt til havets blå. Det er ferie! Der er altid rift om sommerhuse i 1. klitrække. Så drømmer I om en nem og bekvem ferie, med havet lige uden for havelågen, skal I være ude i god tid. 

Sommerhus med udsigt over vandet

Et sommerhus med udsigt over vandet, giver en helt særlig feriefornemmelse. Se solen stå op (eller gå ned) mens I nyder dagens måltider på terrassen. Faktisk har man svært ved at løsrive sig fra det smukke syn, så det kan godt være, at der ikke bliver læst helt så mange bøger på ferien som planlagt.  Et sommerhus med udsigt over vand er noget helt unikt. Derfor er der stor rift om disse sommerhuse, så også her skal I være tidligt ude, hvis I vil sikre jer jeres drømmehus. 

Den perfekte badedag

Når I holder ferie lige ved havet, så skal I nok også en tur i bølgen blå - i hvert fald på de varme sommerdage. 

En feriedag på stranden med leg i vandet, er altid sjov for både store og små. Det er ofte også disse sommerdage som først dukker op, når snakken falder på sommerhusferien i Danmark. 

En feriedag på stranden bliver ekstra god, når alle føler sig godt tilpas, så husk at få snakket om de 5 gode baderåd sammen med din familie. De små i familien kan måske have lidt svært ved at forstå helt præcist, hvad det er de skal være opmærksomme på. For at gøre det lidt nemmere at forklare om badesikkerhed, kan I f.eks. printe denne oversigt, som på en fin måde forklare de vigtige baderåd. 

Rigtig god ferie ved vandet.