Miniferie i sommerhus

Til tider kan perioderne mellem de forskellige ferier, godt blive lidt lang. Nogle gange synes efteråret og vinteren at være ekstra lange, og vi begynder at drømme os væk fra hverdagens trummerum. Her kan en miniferie i sommerhus være den helt rette løsning, for at give ny energi og ny oplevelser.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Nyd et weekendophold eller en Miniferie i et af dansommers mange dejlige sommerhuse og book 3-5 overnatninger i sommerhus til reduceret pris, såfremt der bookes, når der er 28 dage eller mindre til ankomstdagen!

Bemærk: Er der mere end 28 dage til ankomstdagen, når du booker din miniferie, beregnes en ugepris. I A-, B- og C-sæson kan der dog udelukkende bookes miniferie 28 dage, eller mindre, før ankomst.
Miniferie og weekendophold er netop den perfekte mulighed for at koble af og få ny energi, og så er det samtidig billigt, når I vælger et sommerhus hos dansommer.

Hos dansommer tilbyder vi dig et stort udvalg af sommerhuse til miniferie og weekendophold, hvilket betyder, at I kan leje disse sommerhuse i 3-5 overnatninger til reduceret pris.