search

Ferieboliger og ferielejligheder i Italien

Det populære rejsemål i Europa, Italien, er for sande livsnydere, og gennem årene har turisterne valfartet hertil for at nyde landets skønhed, det milde og solrige klima, der betragtes som et af verdens bedste, den gode mad og italienernes smittende livsglæde og gæstfrihed. Lejer I en privat feriebolig i Italien, kan I forme netop den ferie, I drømmer om. 

Italien er også de kunstneriske geniers land, som rummer en utrolig rigdom af historiske bygninger, kunstsamlinger, kirker, paladser og smukke pladser. I dette sydeuropæiske land kan kunst, kultur og badeferie derfor kombineres på bedste vis.

Lej en feriebolig i Italien og besøg f.eks. Gardasøen

Feriebolig i Italien - få et stort udvalg 

Italien kan også tilbyde en feriebolig af enhver slags og til ethvert ferieønske. Vi udlejer alt fra mindre ferielejligheder i og nær de større byer, hyggelige, klassiske italienske villaer med masser af charme og de helt store ferieboliger, hvor der er plads til de større grupper. Et autentisk vinslot kan også lejes, hvis jeres ophold i Italien skal have et ekstra pift. 

Fælles for det, at leje en feriebolig i Italien er, at alle boligerne er individuelt indrettet. Det betyder, at I altid vil få en ny oplevelse, når I træder ind af døren til jeres feriebolig eller ferielejlighed i Italien - også selvom det måske er for 5 eller 10. gang. 

Kendte og mindre kendte feriemål i Italien

Nogle italienske regioner, som f.eks. Toscana, er mere kendte blandt turister end andre. I Toscana finder man skøn natur, vinmarker, olivenlunde, cypresser, gamle klostre og middelalderlige fæstningsbyer. Toscana er kunstens vugge til alle tider, fra etruskertiden til Renæssancen, og man finder her byer med 30 århundreders uafbrudt historie - byer, der var hovedstæder, da nutidens europæiske byer kun var landsbyer.

Også Ligurien, bedre kendt som Den italienske Riviera, er kendt for sine dejlige badestrande, smukke bjerge, strandpromenader omgivet af palmer, agaver og eukalyptus samt ikke mindst et væld af duftende, farvestrålende blomster. Adriaterhavskysten kendes på sine børnevenlige sandstrande, skyggefulde pinjelunde, lyden af syngende cikader, livlige badebyer med massevis af restauranter, barer, diskoteker og fristende butikker samt, ikke mindst, gondolernes by Venedig. Den sydlige del af Italien byder på fantastiske solnedgange, citronlunde og steder som bl.a. Amalfi, Capri og Sorrento, der er verdensberømte for deres enestående smukke panoramaer.

Lej feriebolig i Italien og besøg de mange smukke byer

Lej en feriebolig i Italien midt i den smukkeste natur 

Uanset hvor I vælger at leje en feriebolig i Italien, bliver I mødt af de mest fantastiske naturscenerier: Høje, knejsende bjerge med snedækkede tinder, grønne dale, frugtbare sletter og frodigt lavland, bløde bakkelandskaber og skovklædte højdedrag, golde, tyndt befolkede egne, små og store øer, fortryllende søer, floder og glitrende, azurblåt hav. Med en kystlinie på 8.500 km byder Italien på kilometervis af skønne, gyldne badestrande, smukke kyster og idylliske laguner omkranset af hvide klipper. Der findes hyggelige fiskerlejer, charmerende middelalderbyer, moderne storbyer og små bjerglandsbyer, hvor man føler sig hensat til en anden tid. Naturmæssigt har Italien det hele - og lidt mere til.

Husk også et besøg i Italiens hovedstad Rom

Under et ophold i Italien bør man naturligvis også aflægge hovedstaden Rom et besøg. Rom er fuld af antikke ruiner, barokke kirker og renæssancepaladser, og man fornemmer virkelig historiens vingesus, når man besøger steder som Colosseum, Peterskirken og Forum Romanum, går under jorden i Katakomberne eller indtager en cappucino på Piazza Navona eller ved Den Spanske Trappe. Der er også gode muligheder for, at leje en ferielejlighed i Italien, hvor I vil være nær f.eks. Rom eller en af de andre spændende storbyer. 

Glæd dig til det italienske køkken

Det italienske køkken byder på mange skønne smagsoplevelser, som I kan krydre jeres ophold i en feriebolig i Italien med. De fleste kender til retter som pasta, pizza og risotto, men det italienske køkken er også lig med herlige, solmodne grøntsager og frugter, skønt brød som ciabatta og focaccia, en rundhåndet brug af friske krydderurter og hvidløg, mange skønne egnsretter og specialiteter som pesto, trøfler, carpaccio, minestrone, parmaskinke og vitello tonnato - samt massevis af dejlige vine.

Rejs til støvlelandet mod syd, oplev den særlige italienske atmosfære og få en bid af "La dolce vita" - det søde liv - med hjem, til evigt minde om en skøn ferie i Italien.