search

Ferieboliger i Portugal

Feriehuse i Portugal

Portugal et lille land, men på trods af dets størrelse, er der masser af fascinerende og vindunderlige regioner at udforske. Frodige, grønne vinmarker og vidunderlige sandstrande. Portugals smukke, afvekslingsrige landskab og fascinerende kultur gør også det lille land til et oplagt sted at leje feriehuse året rundt.

Oplevelser nær jeres feriehus i Portugal 

I den nordlige del af Portugal, finder I den charmerende region Minho, som har en helt vidunderlig kystlinje og et summende byliv med ugentlige markeder, hvor I virkelig kommer tæt på den lokale kultur. Længere inde i landet ligger den betagende naturpark Peneda-Gêre med en utrolig smuk vegetation og store granitklipper. Heroppe i bjergene holder mange af portugiserne selv deres sommerferie.

I den imponerende Dourodal ligger flere vingårde, hvor I kan teste de lokale vine og naturligvis også det som Portugal særligt er kendt for, nemlig den gode portvin. Vælger I at tage på tur rundt i dette område, så tag ind forbi de forskellige små landsbyer I møder på jeres vej. Nyd en pause på en cafe og nyd det skønne klima i Portugal og ikke mindst stemningen i de små byer.

Regionen Alentejo byder på lidt af det hele  – fra sandstrande og idylliske, grønne bakkelandskab til de vidtstrakte sletter inde i landet. Her kan I også besøge de karakteristiske hvide landsbyer, hvor I vil opleve et fremragende lokalt køkken og udsøgte vine.

Tager I turen længere sydpå, kan I besøge den levende og spændende by Lissabon, som er intet mindre end Europas mest solrige hovedstad og fuld af kultur og charme. I Lissabom kan I nemt kombinere kulturelle oplevelser med afslapning på stranden. Fra byen er der nemlig kun få minutter til de gyldne sandstrand, hvor I både kan bade,  surfe og suge varmen til jer.

Algarvekysten er nok det område I Portugal, som de fleste kender til. Det er også her at vi kan tilbyde de fleste ferieboliger i Portugal. Her er det særligt de meget smukke og prisbelønnede strande, som er det helt store trækplaster blandt feriegæster fra hele verden. I området finder I dog også imponerende naturparker i bjergene, små, charmerende restauranter, masser af vandsportsaktiviteter, vandlande samt et levende natteliv. Rigtig mange golfentusiaster er også vilde med Algarve, hvor golfbanerne ligger tæt og hvor der kan spilles på flotte baner med smukke udsigter.

Feriehusudlejning i Portugal

Hvis I er på udkig efter gode strande, udsøgt gastronomi, fantastiske udsigter, rig kultur og det skønneste vejr i Europa, vil det være et stensikkert hit, at leje et feriehus i Portugal. Portugiserne er derudover nogle af de mest gæstfrie og livsglade mennesker, man kan finde, så der er ingen grund til ikke at holde jeres næste ferie i Portugal.