Sommerhuse med pool

Et sommerhus med indendørs pool er luksus for både store og små. Hos dansommer kan I vælge mellem mange gode sommerhuse med pool, hvis I drømmer om en bekvem badeferie.

Noget af det bedste, ved at leje et sommerhus med en indendørs pool er, at I kan holde badeferie uanset om det regner, sner eller er solskin. Den varme pool sikre fantastiske badedage for hele familien.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Lej sommerhus med pool hele året

Sommerhuse med pool er særligt efterspurgt i de kolde efterårs- og vintermåneder. Når vinden suser om sommerhuset og mørket falder på tidligt om eftermiddagen, så er den indendørs pool altid en sikker succes – særligt blandt børn. Her kan I lade som om, I er på ferie i et eksotisk og varmt land, mens I hygger jer i poolen. Efter en frisk gåtur, måske ved havet, er der intet bedre end, at komme tilbage til sommerhuset, skifte til badetøjet og hoppe i poolen. Her får de vinterkolde fødder og fingre hurtigt varmen igen. 

Den danske sommer kan være lunefuld. Nogle dage skinner solen højt på himlen og andre dage trækker regnene ind over sommerlandet og sætter en stopper for den længe ventede strandtur. Mens I venter på opklaring, så er det bare en tur i poolen. 

Lej sommerhus med pool og andre lækre faciliteter 

Mange af de sommerhus som har pool, har også andre lækre faciliteter som spabad og sauna. Sammen med poolen, vil det give jeres ferie et ekstra pift af wellness og luksus. Mens børnene plasker i poolen, kan de voksne sidde i spabadet ved siden af og slappe af. De varme bobler får musklerne til at slappe af og stressniveauet falder lynhurtigt. Den varme sauna gør også godt for både krop og sjæl. 

Et sommerhus med pool er bestemt ikke kun for børnefamilien. De dejlige faciliteter kan også skabe et skønt ophold for to, til en forlænget weekendtur med veninderne eller til en hyggelig ferie med flere generationer. 

Tips til jeres ferie i et sommerhus med indendørs pool

  • Hold døren samt vinduer til poolrummet lukket 
  • Er der gulvvarme i poolrummet, så sæt den på en konstant temperatur
  • Læg pooltæppet over poolen, når den ikke benyttes
  • Sluk ikke for affugteren, da det vil øge luftfugtighed i poolrummet

Et sommerhus med en privat indendørs pool er også genial, når der skal øves svømning med børnene. I kan øve jer i fred og ro, uden forstyrrelser fra andre og I bliver ikke overrasket af en bølge, som kan forskrække børnene, midt i træningen. Børnene kan blive fortrolige med vandet, øve sig i at dykke og få helt styr på teknikken. Alt sammen med mor eller far lige ved siden af.  

Sommerhus med udendørs pool 

I Danmark udlejes der også sommerhuse med udendørs pool. Det kan både være sommerhus med privat pool i haven samt ferielejligheder med adgang til en fælles, udendørs pool. De udendørs pools stille typisk til rådighed fra foråret til slutningen af sommeren. De opvarmes nemlig typisk af solen og kan defor være en noget kold fornøjelse udenfor sommersæsonen. Finder i et sommerhus eller en lejlighed med adgang til udendørs pool, kan I se i husets beskrivelse hvornår I kan benytte poolen.