Påskeferie i et sommerhus

Hold påskeferie i et sommerhus i Danmark, for der sker så meget. Alene det at dagene bliver lysere, giver ekstra energi og humøret stiger. Foråret melder også sin ankomst og hvis vejret viser sig fra sin bedste side, ja så er en påskeferie i Danmark bare skøn. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Påskeferie for hele familien

Hvis I lejer et sommerhus i påsken, kan I både få rolige, afslappende dage med familien og samtidig inviterer vennerne til påskefrokost. I et sommerhus er der bare en helt anden stemning, og alt foregår i et helt andet tempo. Så nyd at I kan være sammen om at skabe nogle hyggelige påskedage. Måske bliver det en nye tradition i jeres familie, at samles i et passende sommerhus et sted i Danmark. Efter en god påskefrokost kan det være tiltrængt med lidt frisk luft og motion. En gåtur i skoven eller på stranden giver altid anledning til gode snakke og så er der plads til lidt ekstra påskelækkerier når I kommer hjem til sommerhuset igen. 

Et sommerhus giver også jer de bedste rammer for at lave hyggelige påsketing sammen. I kan male farvestrålende påskeæg, klippe gækkebreve og måske kommer påskeharen forbi og gemmer påskeæg i haven. 

Masser af aktiviteter og gode oplevelser i påskeferien 

Der venter også masser af gode oplevelser i hele landet. Flere af de større attraktioner åbner op for den nye sæson og mange museer, oplevelsescentre osv. laver særlige arrangementer i løbet af påsken, hvor både børn og voksne kan være med. Det gode ved at lejet et somerhus er også, at I kan få nye og anderledes i området. Tag et smut ind til den nærmeste by og se hvordan påsken fejres der. Mange steder hodles der også forskellige markeder, med nyt og gammelt, hvor I kan finde et minde om jeres påskeferie.