search

Sommerhus i Danmark

Man hører ofte, at Danmark er et lille land, men vi danskere ved bedre. Når man først én gang er gået på opdagelse i sit eget land, ved man, at der er oplevelser at hente, som man ikke møder andre steder i verden. Danmark rummer et væld af oplevelser, store som små. Den smukke natur, de mange attraktioner, forlystelsesparkerne og dejlige sommerhusområder åbner op for gode feriedage for hele familien.

Lej sommerhus i Danmark og hold jeres drømmeferie 

Der findes ikke et bedre udgangspunkt for jeres ferie i Danmark end et af dansommers sommerhuse. Et sommerhus byder på venlige og trygge rammer for hele familien. Ved sommerhusudlejning i Danmark kan I vælge lige præcis det sommerhus, som passer til jeres behov og ønsker.

Hos dansommer udlejes der sommerhuse i hele Danmark, så I finder også nemt et sommerhus i det område, som I gerne vil besøge. Med et sommerhus som feriebase er der lagt op til feriedage med masser af frihed til at gøre lige det, I gerne vil. I kan udforske områdets natur og strande, besøge de lokale butikker, ligge vejen forbi en lille havn i nærheden og købe friske fisk.

Nyd at I har jeres helt egen private rammer, hvor I ikke skal tage hensyn til andre feriegæster eller til fastlagt skemaer.

Sommerhusudlejning i Danmark - hele året

Overvejer I at leje et sommerhus i Danmark , så kan I også se frem til masser af gratis naturoplevelser og et rigt udbud af spændende attraktioner. Det er jo ikke uden grund, at turister fra andre lande I så høj grad benytter sig af sommerhusudlejning netop i Danmark.

Der er sikkert mange steder i Danmark, som I enten aldrig har fået set eller drømmer om at komme tilbage til. Sommerhusudlejning i Danmark er bare noget særligt, og der er masser af muligheder for dejlige ferier hele året rundt. Sommerhusene i Danmark er ikke kun til sommerferie.

I kan også holde en dejlig efterårsferie og vinterferie i et sommerhus. I de kolde måneder er det et hit at leje et sommerhus med pool, særligt hvis I har børn. Her kan I hygge jer i den varme pool, efter en god gåtur i den friske luft. En pool er garanti for lune vinterdage med masser af indendørs hygge.  

Miniferie og weekendophold i et sommerhus i Danmark 

En gang imellem kan det også være tiltrængt med et lille pusterum fra hverdagen. Tag en ekstra fridag eller smut af sted i weekenden og nyd en miniferie i Danmark nye omgivelser. Det giver ekstra energi og nye input, når hverdagen melder sig igen. Mange vælger også at samle familien, i et stort sommerhus i Danmark, til en hyggelig komsammen. Det gode ved at leje et sommerhus til dette formål er, at I kan deles om de praktiske opgaver omkring madlavning og oprydning, samtidig med at I kan få talt sammen og dele gamle minder. I et sommerhus er stemningen ofte mere afslappet og der er plads til en middagslur, et slag kort eller hvad I nu lige har lyst til. 

Sommerhuse i Damark til alle 

Fra skønne sommerhuse i Skagen til dejlige sommerhuse på betagende Bornholm. Uanset på hvilken destination I vælger at leje et sommerhus, kan dansommer hjælpe med sommerhusudlejningen. Find netop det sommerhus i Danmark, som passer til jer og glæd jer til at udforske nye områder eller til at gense en elsket plet i Danmark. Hos dansommer hjælper vi gerne med at finde et godt sommerhus til jer, så I skal endelig tage kontakt til os, hvis I har brug for råd. 

I må også huske at rigtig mange sommerhuse er åbne for både hund og kat samt andre kæledyr. Særligt hundejerne ved, at det kan være svært, at få ferien til at gå op, når I gerne vil have hunden med. Vi ved at mange gerne vil kunne tage hele familien med på nye eventyr og vi er helt sikre på, at også hunden elsker at komme ud og se noget nyt. Så glæd jer til en ferie for Hund & Co.