search

Sommerhus på Falster

Falster er omringet af vand og spækket med smuk natur, hvilket skaber et perfekt feriested, hvis I er til vand, strand og afslapning. Brug et sommerhus som base for at udforske og afprøve de mange strande. Besøg f.eks. en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst. Tag på lange ture i naturen og oplevel alt hvad den dejlige ferie ø har at byde på! 

Ferieoplevelser på Falster

Når I holder ferie på Falster, er I kommet til en egn af Danmark hvor I kan holde den helt store badeferie. I Marielyst finder I nemlig, en af Danmarks bedste badestrande, hvor der er plads til hele familien. På den 20 km lange strand er der god plads til alle og smukke omgivelser der giver velvære for krop og sind. Marielyst er desuden et af de mest kendte sommerhusområder på Falster og har noget til hele familien. Golf, bownling, Go-cart, tennis og kombineret med gode restauranter og natteliv i ét, så i også kan have de større børn med på ferie. Så der er ikke noget at sige til, at denne lille perle ved Østersøen er populær for sommerhusudlejning i Danmark. Lej et sommerhus på Falster, hvis I er på udkig efter Danmarks bedste strande, naturoplevelse og en beliggenhed tæt på alt. Vælg dansommer sommerhusudlejning, når du vil leje sommerhus i Danmark. Vi har et af Danmark største udvalg af sommerhuse på Falster - Find det helt perfekt til jeres familie og se frem til en uforglemmelig ferie. 

De 5 bedste ferieoplevelser på Falster: 

Marielyst Strand: Tag en ferie lige ved Marielyst Strand, som er en af de mest populære strande hos vores feriegæster. Marielyst Strand blev faktisk kåret som Danmark bedste strand i 2011,2012 og 2013 rejsebloggen, Rejseliv.dk, hvorfor der kan være noget om snakken. Her på falsters kyst finder I en sand perle af en badestrand på hele 20 kilometer, der er børnevenlig hele vejen igennem og som har det fineste strandsand du i din vildeste fantasi kunne drømme om. Stranden starter allerede i Marielystby, hvor der er lavet et "strandtorv" i bedste amerikanerstil. Det minder om en af de smukke board walks, som findes i Californien. Tæt på selve Marielyst, kan der godt, især i sommerperioden være godt fyldt - men så kan du gå lidt længere ned af stranden, hvor der er fint plads til hele familien. Langs stranden vil du kunne få lidt til den søde tand tørsten slukket hos de mange ishuse og cafeer, der ligger i gåafstand fra strandsandet. Skulle sol, varme og vandet bliver lidt for meget, kan man tage en smut op i byen hvor der ligger gode butikker og restauranter. Der er et hav af aktiviteter for hele familien på stranden og legeplads til de mindste. Om sommeren vil der være en livredder på stranden.    

Gedser Odde: Gedser Odde er Skandinaviens absolut sydligste punkt, og noget som man bare skal se, lidt ligesom Grenen i Skagen. Når man står der omgivet af 25 kilometer strand hele vejen rundt og skuer ud over det store øresund, kan man virkelig fornemme naturens stærke kræfter. Nogle dage vil kan vinden ruske, så man nærmest ikke kan bevæge sig ud på Odden, mens man andre dage kan være heldig at vandet er blikstille og se fuglene, der vugger hyggeligt i overfladen. Har du taget familien med ned til Gedser Odde, så tag badetøj med. Der er nemlig rigtig gode og børnevenlige strande hele vejen rundt om Oddet. Man kan også opleve historiens vingsus netop her på Gedser Odde, hvor tyskerne byggede barakker, en radarstation og antiluftskytsstillinger, som stadig kan opleves den dag i dag. I kan også tage forbi Danmarks Sydligste fyrtår ved Gedser Fyr. Book jeres sommerhus i Danmark i dag, hvis dette lyder som noget for jer!

Guldborgsund Zoo og Botanisk Have: Denne Zoo er en fantastiske attraktioner, hvis du er på ferie med børn. De elsker at komme helt tæt på de vilde dyr, som de ellers kun ser i børnebøger og i fjernsynet. I Guldborgsund Zoo kan I opleve Tigre, pingviner og mere end 90 dyrearter samt eksotiske planter fra hele verden i den botaniske have. I kan foreksempel komme helt tæt på geder og æsler, der kan klappes i den lille børnezoo. Trænger forældrene til en pause, kan i sende børnene afsted på den store naturlegeplads, hvor der er klatretårne, 8 meter høje svævebaner, rutsjebaner og klatrenet. Ved legepladsen er der også opført en hytteby, hvor man kan lege gemmeleg og meget mere. Børnene kan også gå på opdagelse i den store Dino-Sandkasse, hvor man kan lege arkæolog for en dag og grave fortidens forsiler fri fra sandet. Bliver i sultne hen af dagen, kan man sætte sig på en af de mange cafeer i parken. Du må også gerne tage madkurven med i Guldborgsund Zoo og finde en hyggelig krog, hvor i kan få jer en smuk udsigt over parkens mange søer og skovområder. 

Møns Klint: Møns klint er en høj klint af et kridtfundament, der hæver 128 meter over det turkisblå hav, hvor den er højest. Her kan I opleve noget af Danmark mest mangfoldige natur og velbevarede kulturarv, og den mest fantastiske udsigt over Øresund og det omkringliggende øhav. Møns Klint er et helt særligt sted i Danmark og i 2017 blev klinten optaget på UNESCOs liste over biosfæreområde på grund af det rige plante og dyreliv samt det smukke landskab. Her kan I også se sjælde plantearter og dyrearter som for eksempel vandrefalken. Tag familien en tur med på oplevelsescenteret GeoCenter Møns Klint, hvor børn og voksne kan dyste i naturens kræfter, lære om naturen og få historien om dinosauere i Danmark. På GeoCenteret kan i tage på Dinosaurekspidition, se en vandrefalk, få en guided tur rundt på Møns Klint eller deltage i en af de mange workshops, hvor man kan lave sin egen amulet eller andet. Tag også en af de mange vandreture på toppen af klinten eller nede langs kysten. Her kan i blandt andet tage hele 7 afmærkede vandreruter. Det er også mugligt at se klinten fra vandsiden med båd eller at tage sig en aktiv ferie og køre mountain bike bad klinten. Og ja, Møns Klint ligger på Møn, men det er hele turen værd fra jeres somemrhus på Falster!

Hannenovskoven og Borremosen: Tag på besøg i en af de smukkeste skove på Falster, nemlig Hannenovskoven. I både skoven og i den store Borremose får I et godt udgangspunkt for en aktiv ferie med lange vandreture, cykelture eller ride ture og for at få mange hyggelige stunder med familien. Vi har en lang række sommerhuse på Falster tæt på dette store skovområde, hvorfra i let kan tage ud og nyde de mange attraktioner i naturen. I finder en masse afmærkede stisystemer til både cykelture og vandreture, som hele familien kan være med på. I kan også tage forbi det nye Virkethus, hvor i finder en hyggelig palds i skoven med motionsredskaber, fitness ruter samt bålpladser med et madpakkehus, hvor man kan nyde en picnickurv. I kan også opleve det ældgamle forsvarsværk Virketvoldene, der var et stort militært og administrativt forsvarsværk i Jernalderen. Drømmer du om at fiske, mens du holder ferie på Falster? Så kan du fiske i Borremosen, hvor du kan få lidt af hvert på krogen. Lej jeres sommerhus i Danmark allerede i dag og nyd den smukke natur. 

Gastronomi, tips og tricks til ferie på Falster

Har du taget familien med i sommerhus på Falster, så venter der jer en lang række spændende gårdbutikker, en masse kultur og gode gastronomiske oplevesler på de mange restauranter. Med andre ord, er der sjove og finurlige oplevelser at hente over alt på denne smukke ferie ø. I kan blandt andet tage forbi Aalholms Gårdbutik, hvor du får noget af det bedste oksekød på Falster, fra deres store Limousine-besætning. Køb et par store bøffer og tag dem med hjem på sommerhusets grill. I kan også tage et smut forbi Strandgårdens Gårdbutik, hvor I finder blomster, frugt og grønt, som både er lokalproducerede, men også hentet helt fra Københavns Grøntorv. Gården er kendt for sine kartofler, der er dyrket på gammel havbund. 

En anden god aktivitet at gøre hvis man er på ferie for par eller hvis mor og far trænger til lidt afslapning og alenetid på ferien, er at tage forbi Wellnesshuset Marielyst. her kan i få alle slags behandlinger, stort set. Forkæl jer selv og hindanden med en ansigtbehandling eller en skøn massage. Således får i slappet max af på ferien og bliver fuldt opladte af energi til hverdagen. Lolland og Falster har Danmarks største koncentration af herregårde og godser, der står som et vartegn og landbrugets storhedstid på øerne. Disse kan opleves hele året rundt. Tag foreksempel forbi Kirstineberg Gods, Lungholm Gods eller Fuglsang Herregård og se de flotte bygninger og parkanlæg. Det er en rigtig sjov oplevelse at lære mere om gårdenes lange historie.Et godt tip, hvis I elsker natur og aktiviteter i naturen på jeres ferie er, at kigge på denne side fra naturstyrelsen, som beskriver alle de gode naturområder, legepladser og seværdigheder i naturen på Falster.