search

Ferieboliger og ferielejligheder i Schweiz

Schweiz er måske nok et lille land sammenlignet med Europas stormagter, men forstår altid at gøre positivt opmærksom på sig selv. Pga. landets størrelse, er det muligt at nå de smukkeste udflugtsmål indenfor kort afstand fra den lejede ferielejlighed eller feriehuset, enten i egen bil eller med tog.

Om sommeren indbyder de smukke bjerglandskaber til vandreture, mountainbiking, klatreture eller golf. Utallige bjerg- og gletsjersøer er ideelle til svømmeture, dykning eller blot lidt vandpjaskeri. Moderne sportsgrene som surfing, bjergbestigning, riverrafting m.fl. kan også udøves her. Om vinteren forvandler selv søvnige bjerglandsbyer sig til træfpunkt for kendte og kongelige fra hele verden. Vintersportsmulighederne er uttalige og der findes noget for enhver smag.

Kulturoplevelser til jeres ferie i Schweiz

Kulturen spiller en vigtig rolle i Schweiz, hvilket bl.a. giver udslag i byer som Bern, Luzern. Montreux, Genève og Zürich, som alle er populære turistdestinationer. Et berømt operahus, parlamentsbygninger, smukke gamle byer, interessante museer og gallerier såvel som den kendte jazzfestival i Montreux og de idylliske indsøer gør Schweiz til en unik feriedestination.
Oplev også det historiske Schweiz
Enkelte byer og områder har mere end 2.000 års historie bag sig. På National Museet finder du den største samling af schweizisk kultur, med historie helt fra middelalderen og frem til i dag.

De fire sprog der tales i i Schweiz (tysk, fransk, italiensk og rætoromansk) vidner om landets mangfoldige indflydelser. Landet holder godt fast i gamle traditioner, og nationalsport som Schwingen (wrestling) og Hornussen udøves fortsat.